Fudbalaska legenda otkrila tajnu čuvenog para: Ana i Švajni planiraju bebu! (FOTO)
Foto: Profimedia

lepe vesti!

Fudbalaska legenda otkrila tajnu čuvenog para: Ana i Švajni planiraju bebu! (FOTO)

Ana Ivanović i Basijan Švajnštajger planiraju proširenje porodice! To je vest koju je potvrdio Uli Henes, novi-stari predsednik Bajerna iz Minhena, ali i sam nemački fudbaler
Objavljeno:

Bastijan je nedavno prilikom dodela nagrada BAMBI za doprinos nemačkoj fudbalskoj reprezentaciji na direktno pitanje lokalnih novinara da li će uskoro ostvariti san supruge Ane, koja sanja veliku porodicu uz neizbežan osmeh poručio sledeće:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: AP

- Uskoro. Sve ćete znati uskoro - objasnio je fudbaler, koji je na crnoj listi Žozea Murinja, menadžera Mančester junajteda, da bi zatim šeretski namignuo.

Ovako je Ana Ivanović provela svoj NAJLEPŠI ROĐENDAN do sad! Šta joj je Basti priredio?! (FOTO)

Druga potvrda da bi rode uskoro mogle da stignu u dom Ane i Švajnija stigla je od Ulija Henesa.

Legendarni nemački igrač, koji je nedavno ponovo izabran za prvog čoveka Bajerna, u prvom susretu sa predstavnicima medija direktno je odgovorio na pitanje da li će pokušati da vrati Bastijana u Minhen.

foto: Fonet

- Koliko sam čuo, Bastijan će se uskoro povući iz fudbala. Shvatio sam da mu je prioritet planiranje porodice. Kada bismo ga vratili u Bajern, ne bismo mu učinili uslugu. Mislim da su mu prioriteti drugačiji i da nije previše zaiteresovan za fudbal - objasnio je Henes.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.