Incident u studiju N1! Rade Šerbedžija pobesneo načisto i počeo da urla: Ostavite me na miru! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Bojana Terzic

pala mu roletna

Incident u studiju N1! Rade Šerbedžija pobesneo načisto i počeo da urla: Ostavite me na miru! (VIDEO)

Glumac Rade Šerbedžija, čiju zabranu nastupa u Zagrebu ovih dana traže hrvatski branitelji, umalo nije napustio studio televizije N1
Objavljeno: 13:03h

Proslavljeni jugoslovenski glumac i umetnik Rade Šerbedžija rekao je u Novom danu televizije N1 da više ne želi da govori o svom sukobu sa hrvatskim ratnim veteranima i tamošnjim ministrom branitelja Tomom Medvedom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šerbedžija je podsetio da je demantovao izjavu koju je prenela žuta štampa, a zbog koje je napadnut, i poručio je da više ne želi da kaže ni reč o tome, jer bi sve što bi rekao bili krivo protumačeno.

foto: Beta/Ivan Saravanja

Glumac je upitan da proširi i pojasni svoju izjavu da "treba biti svestan, da sve to što se radilo u ime srpstva, hrvatstva, muslimanstva i ostalih "izama" i nacionalizama, sve su činili pojedinci, jedan mali deo ljudi“.

foto: Promo

Zašto našim odnosima i danas u najvećoj meri dominiraju teme iz te toliko ružne prošlosti, glasilo je pitanje.

- Ja sam toliko ranjen raznim stvarima, ne samo ovim poslednjim, nego zbog mnogih stvari koje sam govorio ovim narodima - a to je uvek bilo protiv rata. Bez obzira na političke i nacionalne razlike ljudi. Zato ne želim o tome više da pričam - rekao je Šerbedžija.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kaže da je on, kao i mnogi drugi ljudi, dežurna tema na ovim prostorima kada “dođe situacija izbora ili bilo kakvih političkih događaja”.

- Hoćete li vi mene ostaviti na miru, čoveče, ne želim o tom stvarima da govorim! Da se sad dignem iz studija? Rekao sam već - to nije istina što su citirali žutu štampu, ja takve stvari nisam rekao! Ja zato imam neugodnosti u zemlji u kojoj živim i gradu u kojem radim, ne želim da budem tako obeležen i lažno napadan. Imate li neko drugo pitanje - zapitao je Šerbedžija.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.