Ovo su prave žene naših 5 najkul glumaca: I bez hirurga su 3x lepše od svih cica koje su Koja i Bjela smuvali na filmu! (FOTO)
Foto: Kurir

a prirodne

Ovo su prave žene naših 5 najkul glumaca: I bez hirurga su 3x lepše od svih cica koje su Koja i Bjela smuvali na filmu! (FOTO)

Njihove muževe svakodnevno gledamo na malim ekranima i oduševljavamo se njihovom glumačkom talentu, ali sad kad smo im napokon videli žene, koje sebično kriju, izvinjavamo im se, ali rado bismo ih menjali za njih!
Objavljeno:

Kada pogledamo supruge naših najpoznatijih glumaca, čuvena izreka da "iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena" automatski se menja i prelazi i novu: "Iza svakog uspešnog srpskog glumca, krije se prelepa žena".

Naime, pre nekoliko dana, glumac Nikola Kojo pojavio se na premijeri filma "Stado" u društvu svoje prelepe supruge Aleksandre.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Aleksandra Đurić

Kojina Aleksandra retko se eksponira u javnosti, a kada smo je videli postalo je i jasno zašto je to tako. Kojo je verovatno čuva kao malo vode na dlanu, zaštićenu od nezasitih pogleda.

foto: Kurir

Aleksandru pamtimo iz spota za numeru "Moja Draga" Zdravka Čolića, a par godina nakon pojavljivanja u njemu, ova lepotica se udala za Koju i potpuno povukla u ilegalu.

Maja Bjelogrlić

Po istom šablonu, i slavni Dragan Bjelogrlić se sa suprugom Majom retko kada pojavljuje na javnim dešavanjima.

Porodičnu intimu vešto godinama skriva od očiju javnosti, a naročito štiti ćerku Miu koja je, na svoju mamu, izrasla u pravu lepoticu.

foto: Marina Lopičić

Dragan i Maja u braku su već više od 20 godina, a povremene medijske spekulacije o glumčevim aferama nikada nisu želeli da komentarišu, jer, pretpostavljamo, svi ti navodi nemaju veze sa životom.

foto: Nebojša Mandić

Ali stanite, tek smo počeli sa iskopavanjem blaga naših glumaca...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.