PRETUČENA Seka Aleksić!!! NE GLEDAJTE AKO IMATE SLAB STOMAK!! (18+) (FOTO)
Foto: Promo

UŽAS

PRETUČENA Seka Aleksić!!! NE GLEDAJTE AKO IMATE SLAB STOMAK!! (18+) (FOTO)

- Svakako želim da poručim svim ženama da treba da prijave nasilnika - rekla je pevačica
Objavljeno: 19:02h

Srbija se "davi" u talasu nasilja nad ženama. Primera je nažalost bezbroj, a da nasilje ne zaobilazi ni poznate dame, uverili smo se previše puta..

Dosta poznatih dama sa estrade pretrpele su ovaj vid nasilja..

Nemojte da zaboravite da nije sramota pričati o nasilju, da se ovakve stvari dešavaju svima i da nije sramota stati na put tome!!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Žene imaju pravo na lep život, na sreću, ljubav i ako to nećete doživeti od svog supružnika, ja ne znam onda od koga to može da se očekuje!

Moje kolege i ja, kao i veliki broj ljudi koji se bave javnim poslom, moramo da apelujemo i da podržimo te žene bilo preko društvenih mreža, medija ili televizijskih intervjua. Bitno je da žene znaju da nisu same i da imaju našu podršku - kaže pevačica.

foto: Promo

- Svakako želim da poručim svim ženama da treba da prijave nasilnika, to su neke stvari koje su neprirodne i smatram da svako ima pravo na svoju slobodu. Bogu hvala, nisam imala iskustva s porodičnim nasiljem, niti je neko u mojoj okolini imao, ali ova akcija Kurira protiv nasilja nad ženama svakako je nešto što mora da se podrži. Ako mi kao javne ličnosti, kao neko ko ima uticaj na široke narodne mase, nećemo to da uradimo, onda zaista ne znam ko će - rekla je Seka, a onda je zaključila da svako ima pravo na slobodu:

foto: Printskrin: Adria Media TV

- Ne znam razlog zašto se žene plaše da prijave nasilje jer ja nisam imala takvo iskustvo. Svakako želim da poručim svim ženama da treba da prijave nasilnika, to su neke stvari koje su neprirodne i smatram da svako ima pravo na svoju slobodu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.