PREMINULA JE TRAGIČNO, MAJKA JE POZNATE MANEKENKE: Otkriveno ko je pomogao NAŠOJ PEVAČICI u KARIJERI!
Rosita Trajanović, Foto: Privatna arhiva

TUGA

PREMINULA JE TRAGIČNO, MAJKA JE POZNATE MANEKENKE: Otkriveno ko je pomogao NAŠOJ PEVAČICI u KARIJERI!

Posle njene smrti je zavladala tuga u Sarinom srcu...

Objavljeno:

Pevačica Rosita Trajanović poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 15. jula 2018. godine na lokalnom putu Mladenovac – Mali Požarevac kod Vlaškog Polja.

1 / 8 Foto: Printscreen/facebook/Rosita Trajanović

O njenom životu se malo zna, a iza sebe je ostavila ćerku, manekenku Saru Trajanović. Rosita je, oni koji je poznaju, umela da napravi dobar štimung u kafani, a uvek je bila vedra i nasmejana.

Prema nezvaničnim informacijama Rosita se u trenutku nesreće nalazila u “Pežou”, iz kog su je izvukli vatrogasci. Hitna pomoć ju je odvezla u Urgentni centar, ali je tamo, nažalost, preminula. Nakon njene pogibije, mnoge poznate ličnosti su izjavile saučešće, a ćerka je bila slomljena.

zabava, estrada, Sara Trajanović
foto: Instagram printscreen

Estradni menadžer Vlada Perović, koji je ceo život stvarao zvezde, lansirao je i Rositu Trajanović među zvezde i sada je otkrio kako je ona postala poznata.

– Počela je da peva u mom restoranu u Beogradu na preporuku Sanje Maletić. Bila je lepa, atraktivna i pre svega dobar čovek. U kafani je pravila dobru atmosferu i bez snimljenih ploča. Nije mnogo ulagala u snimanje ploča, ali je stalno imala tezge, jer je bila majstor štimunga. Kod mene su tada pevali mnogi, koji su kasnije postali zvezde. Pevali su Luis, Saša i Dejan Matić, Aco Pejović, Rođa Raičević, Ok bend, Nedeljko Bajić Baja, Maja Nikolić i mnogi drugi. Tamo je Suzana Jovanović upoznala Sašu Popovića. Tada u kafanama nije bilo droge. Pevači su se međusobno uvažavali i jedni drugima nameštali tezge – rekao je tada u jednom intervjuu estradni menadžer Vlada Perović, kod koga je Rosita Trajanović počela svoju karijeru na estradnoj sceni i nastavio:

– Družila se sa mojom ženom Suzanom Perović, a pre nepunih mesec dana je šetala kuče kod Druge ekonomske škole i svratila kod nas. Bila je raspoložena i nasmejana. Lepo smo se ispričali – seća se Vlada Perović.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.