HITNO SE OGLASIO ADVOKAT DUŠKA TOŠIĆA!
Foto: Beta/BranislavBožić/Ev

šok

HITNO SE OGLASIO ADVOKAT DUŠKA TOŠIĆA!

Svesni smo da su oni izuzetno popularan par, jer ova scena nije nešto veliko ali je u javnosti buknula - rekao je advokat.

Objavljeno: 09:18h

Nebojša Perović, advokat strane Tošić, istakao je da je Duško Tošić negirao izvršenje krivičnog dela i da bi trebalo da se porodica ostavi na miru.

Naime, Jelena je prijavila policiji svog supruga, fudbalskog menadžera Duška Tošića, za nasilje u porodici. Kako su mediji preneli, Tošić je, navodno, ošamario pevačicu pred rodbinom.

Duško Tošić
foto: Stefan Kojić

- Gospodin Tošić je saslušan i ispitan. Negirao je izvršenje krivičnog dela. Svi ovi natpisi koji su bili u novinama i gde pričalo sve i svašta, meni to maksimalno liči na jedno pogovaranje. Tome bi trebalo da dođe kraj i da se ostave na miru, da porodica živi u ljubavi, miru i svađi kao što i sve ostale porodice žive. Svesni smo da su oni izuzetno popularan par, jer ova scena nije nešto veliko ali je u javnosti buknula - rekao je advokat.

02:26

Oglasio se advokat strane Tošić: Ostavite porodicu na miru

Bonus video:

00:57

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE ŠTA SE DEŠAVA ISPRED VILE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Policija stigla u luksuznu VILU na Dedinju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.