AL GA JE NASANKAO Cvijanović dužan 70.000 evra, izgubio stan, a sad se napokon zna i ko je kriv za sve! OVAJ ČOVEK! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

prevaren glumac!

AL GA JE NASANKAO Cvijanović dužan 70.000 evra, izgubio stan, a sad se napokon zna i ko je kriv za sve! OVAJ ČOVEK! (FOTO)

Napokon je sve jasno! A evo i šta je Cvija rekao na sve to!
Objavljeno: 15:44h

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv filmskog producenta Miljka Josifova zbog sumnje da je prevario poznatog glumca Zorana Cvijanovića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Josifov se optužnicom tereti da je uzvršio krivično delo prevaru, rekla je potparol tužilaštva Leposava Vujanović.

Celu aferu otkrio juče Blic u avgustu prošle godine. Posle pisanja našeg lista, počela je istraga da bi sada bila podignuta i optužnica.

Istraga protiv Josifova je pokrenuta prošle godine po krivičnoj prijavi Cvijanovića i Nebojše Vraneša jer ij je, kako se sumnja, Josifov doveo u zabludu da bi mu prepisali udele u zajedničkom preduzeću "SET reciklaža", koje im nikad nije vratio.

Naime kako se sumnja, koristeči prijateljstvo sa Cvijanovićem, Josifov je i lagao da će udele da im vrati čim mu banka odobri kredit za razvoj reciklažnog bilansa, a rekao je i da će na ime obezbeđenja kredita staviti hipoteku na svoju nekretninu, što, međutim, nije uradio.

Posle toga banka je odustala od kreditiranja, a Josifov je zadržao za sebe celo preduzeće, dok je Cvijanović ostao bez novca i stana jer nije imao da isplati 70.000 evra duga.

U pomoć su mu tada pritekli proslavljeni režiser Emir Kusturica, kao i kolega, glumac Milorad Mandić Manda, koji ga je primio u pozorište "Boško Buha"

Zoran Cvijanović je nedavno u intervjuu za "Blic" povodom ovog slučaja izjavio: "Ja sam na neki način zahvalan što ste o tome pisali. Ali pustite da to ide nekim svojim tokovima. Ne gradi se dobar i bolji život iz komoditeta, nego se gradi iz muke i potrebe da da bude pravde i nestane nepravde.

Hajde da pustimo te kojima to pripada da probaju da se izbore za neko malo parče boljeg života"

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.