U NJOJ TEČE KRV NAJPOZNATIJE VIDOVNJAKINJE: Naša poznata folkerka je Baba Vangina unuka!
Baba Vanga, Foto: Printscreen

NASLEDILA DAR

U NJOJ TEČE KRV NAJPOZNATIJE VIDOVNJAKINJE: Naša poznata folkerka je Baba Vangina unuka!

Mnogi su se iznenadili ovom činjenicom

Objavljeno: 09:54h

Jedna od najzapaženijih javnih ličnosti svakako da je daleko poznata baba Vanga, koja je svojim predviđanjima učinila da mnoge zaseje strah od budućnosti. Mnoge poznate ličnosti odlazile su kod Vange na tumačenje i gledanje u budućnosti, a retko ko zna da je jedna pevačica zapravo njena unuka.

Baba vanga
foto: Printscreen

Svetski poznata Vanga u svojim korenima ima unuku, pevačicu koja je svojevremeno pričala o srodstvu sa vidovnjakinjom. U pitanju je pevačica Danijela Vranić, koja se dugo borila sa raznim privatnim problemima, a pre nekoliko godina se vratila na estradu, pa je tom prilikom ispričala sve o baba Vangi.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

- Ranije sam mogla da predosetim neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju, toliko da se moje drugarice često začude koliko je izražena. To mi mnogo znači u mom poslu, jer uvek znam da li će nešto biti u redu ili ne. Ipak, nisam nikad htela preozbiljno da pričam o tome - kaže pevačica i otkriva koliko je bila bliska sa baba Vangom.

- Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.