DOM ZDRAVKA ČOLIĆA ODIŠE PRAZNIČNOM ČAROLIJOM! Posebna ženska osoba je zadužena za ukrašavanje! (FOTO)
Foto: Kurir

sve predodređeno praznicima

DOM ZDRAVKA ČOLIĆA ODIŠE PRAZNIČNOM ČAROLIJOM! Posebna ženska osoba je zadužena za ukrašavanje! (FOTO)

Za Božić smo kod kuće, supruga Aleksandra uvek spremi raznovrsna jela, svakome ono što najviše voli, a onda se svi okupimo za stolom.

Objavljeno:

Malo je zvezda na ovim prostorima koje su tokom višedecenijske karijere uspele da sačuvaju ugled i ne izgube sjaj kao što to polazi za rukom Zdravku Čoliću. Od prvog pojavljivanja na sceni do danas dokazuje da je spoj srdačnosti i odmerenosti šmekerska i vanvremenska kombinacija.

Slavni pevač, otac dve ćerke, Une i Lare, uživa u roditeljstvu, ali priznaje taj izazov postaje sve veći. Tinejdžerski dani uneli su novu dinamiku u njegov život. Zdravko opisuje kako ovih prazničnih dana izgleda njihov dom.

- Kuća je okićena, pokloni lepo upakovani. Za ukrašavanje jelke zadužena je mlađa ćerka Lara, u to se niko od nas ne meša. Priroda mog posla je takva da za Novu godinu uglavnom radim, tako da porodično putujemo i slavimo zajedno sa prijateljima. Za Božić smo kod kuće, supruga Aleksandra uvek spremi raznovrsna jela, svakome ono što najviše voli, a onda se svi okupimo za stolom. Praznična atmosfera uvek me podseti na detinjstvo.

Zdravko Čolić
foto: Instagram

Na pitanje kako su ti dani izgledali dok nije postao otac, Zdravko otkriva:

- Kad sam bio mlađi, za Novu godinu uvek sam bio sa familijom, slavili smo u kućnoj atmosferi. Mnogo sam voleo da dobijam čestitke, koje su se nekada pisale i slale. Sada je sve prešlo u elektronsku formu i nema više tu emociju. Obradovalo bi me kada bih dobio pravu čestitku, muzičku, s nekom lepom božićnom pesmom. Kasnije, kada sam kao mladić počeo da izlazim, voleo sam da za doček budem u vikendici na obroncima Bjelašnice. Nas nekoliko parova, švedski sto, kamin... Ponesemo svečanu garderobu, pa se oko 23 sata presvučemo u odela i haljine i dočekamo Novu godinu, a tokom noći nas zatrpa sneg, pa ne možemo da izađemo iz vikendice. Bila je to prava idila, kao sa razglednice.

1 / 7 Foto: Dragana Udovičić

Bonus video:

00:06

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U ZANOSNOM IZDANJU! Una zavodljivo pozirala ispred ogledala, i oduševila sve izgledom!

(Espreso/Helo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.