Ovo je trenutak kada se Srbija zaljubila u nju! Pre 20 godina Sandra Meljničenko se prvi put pojavila u javnosti (VIDEO)
Foto: Printscreen

Nekada i sada

Ovo je trenutak kada se Srbija zaljubila u nju! Pre 20 godina Sandra Meljničenko se prvi put pojavila u javnosti (VIDEO)

Ko bi rekao da će živeti sada ovajvim životom
Objavljeno:

Sandru Meljničenko danas, tačnije od 2005. kada je izgovorila sudbonosno "da" Andreju, nećete videti u žutoj štampi - pročitaćete doduše da joj je suprug kupio super jahtu vrednu 30 miliona dolara, odnosno da "armija telohranitelja" brine o njenoj i bezbednosti dece.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen/Twitter/looxat

Sandra se druži sa svetskim džet-setom, poseduje najskuplju jahtu na svetu, a ispunjen život ovog para pre dve godine krunisan je rođenjem ćerke Tare.

Sandra, devojačko Nikolić, nekada je bila u vezi sa Markom Jarićem, fudbalerom Vladimirom Ivićem, a američki tabloidi su davno, davno, pisali da je uspela da smuva i Brusa Vilisa. Naravno, i Funky G je rekao da je bio sa njom, ali i Pera iz Tap 011.

foto: Printscreen

Sandra je karijeru započela kao manekenka koja se pojavila u spotu Željka Samardžića za pesmu "Grlica", devojka koja je đuskala uz Fanky G-a i Tap 011, pevačica koja je izdala tri albuma sa grupom Models, a onda dočekala da joj Vitni Hjuston i Kristina Agilera zapevaju na svadbi, odnosno Dženifer Lopez na proslavi 30. rođendana.

foto: Printscreen

Samo nakon nekoliko godina Sandra je napustila grupu i udala se za ruskog bogataša Andreja Meljničenka, a njen život je danas bajka.

Ovako je izgledala kada se prvi put pojavila u javnosti u spotu "Grlica".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.