SVI PAMTIMO NJEGOV ČUVENI HIT 'MALENA': Imao je burnu VEZU sa SRPSKOM VODITELJKOM , evo kako danas izgleda! (FOTO)
Sandi Cenov, Foto: Youtube printscreen/CMC

promena

SVI PAMTIMO NJEGOV ČUVENI HIT 'MALENA': Imao je burnu VEZU sa SRPSKOM VODITELJKOM , evo kako danas izgleda! (FOTO)

Hrvatski pevač nekada je nizao hitove

Objavljeno:

Pevač Sandi Cenov, koji je postao miljenik žena na vrhuncu slave devedesetih godina, bio je jedan od najtraženijih muzičara u regionu.

Sandi se proslavio hitom “Malena”, a u poslednjih nekoliko godina retko se može videti u javnosti.

- To je stvorenje uz koje sam se jednostavno pitao zašto sam tu, kad sam znao da nema smisla. Znao sam šta se događa, ali jednostavno nisam mogao da pomognem sebi. Jedan poziv i jedan SMS u dva ujutro i Sandi seda u auto i ide za Beograd. Zabranjena, a slatka veza. Završilo se kao u film ‘Mi nismo anđeli’, kad se ljudi skupe dole, a ona baca stvari sa prozora. I na subaruu mi je hauba još dugo, dugo bila u znaku njenih štikli – otkrio je Sandi za hrvatske medije jednom prilikom.

Dok su žene obletale oko njega, on je leteo za voditeljkom Anom Mihajlovski, a njihova veza bila je burna, o čemu je javno govorio.

Cenov je sada već 14 godina u braku sa pravnicom Ilinom Ilić, s kojom ima dvoje dece, ćerku Zaru i sina Mikulu.

Njih dvoje su se zabavljali samo tri meseca kada su prijatelji za njega i nju organizovali bajkovito venčanje na Baliju.

-Nije to loše. Mi nismo ni znali da idemo na venčanje, mislili smo da idemo na večeru, a oni su nam to organizovali jer su pre toga sto puta pitali individualno i mene i moju suprugu da li bismo se venčali jedno sa drugim- rekao je pevač tada.

Cenovu je Ilina druga žena, a pre nje bio je u braku sa hrvatskom misicom Brankom Bebić, koju je zaprosio na nesvakidašnji način – snimio je pesmu za nju “Žena budi mi ti” i otpevao joj je.

1 / 4 Foto: Youtube printscreen

Venčali su se 1995, ali su shvatili da nisu jedno za drugo, pa su se ubrzo razveli.

- Poštujemo se kao bivši supružnici. Ne vučemo se, poput mnogih, po sudovima. Hvala Bogu – izjavio je Sandi kada su ga pitali u kakvim je danas odnosima sa bivšom ženom.

U poslednjih nekoliko godina Sandi se ponovo aktivirao na muzičkoj sceni, snimio je nekoliko pesama, a njegovi fanovi i danas, kada ima 52 godine, smatraju ga opasnim frajerom.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.