NA NJEGA OTKIDAJU I ŽENE I MUŠKARCI! Skinuo se i pokazao LAVOVSKI HOT TELO: Javnost oblio znoj, a on sav MOKAR!
Foto: Profimedia

ODUŠEVIO

NA NJEGA OTKIDAJU I ŽENE I MUŠKARCI! Skinuo se i pokazao LAVOVSKI HOT TELO: Javnost oblio znoj, a on sav MOKAR!

Naime, glumac na crvenom tepihu neretko nosi upravo ružičasta ili ljubičasta odela, ali i privatno ga često vidimo u toj nijansi.

Objavljeno:

Džejson Momoa je nedavno završio snimanje filma "Aquaman And The Lost Kingdom", a zgodni glumac trenutno uživa u zasluženom odmoru. On provodi vreme uživajući u surfovanju i sunčanju na rodnim Havajima, a nedavno je zgodni 42-godišnjak oduševio publiku širom sveta, bar ženski deo iste.

Naime, Momoa je fotografisan na plaži, a njegovo izvajano telo, snažna figura i isklesani mišići bukvalno su raspametili Internet.

1 / 6 Foto: Profimedia

On se šepurio u crnom šortsu za kupanje, a na bordu je izgledao toliko nonšalantno i bez problema je savladao talase, da nas je zaista na trenutke podsetio na superheroja kog i glumi - Akvamena.

Fanovi su primetili i jedan interesantan detalj - Džejson je oko ruke nosio roze skranči gumicu, a ovo je još jedan u nizu dokaza da je glumac fan ove "ženske" boje. Naime, glumac na crvenom tepihu neretko nosi upravo ružičasta ili ljubičasta odela, ali i privatno ga često vidimo u toj nijansi.

Džejson Momoa
foto: Profimedia

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.