BILA JE ČETVRTA NA LISTI NAJLEPŠIH ŽENA SVETA! Zavela fudbalera, desio se RASKID: Sada uživa sa srpskim biznismenom
Foto: Instagram

živopisno

BILA JE ČETVRTA NA LISTI NAJLEPŠIH ŽENA SVETA! Zavela fudbalera, desio se RASKID: Sada uživa sa srpskim biznismenom

"Život se događa, meni se dogodio neki moj život. I u tim nekim trenucima, hteo ti ili ne, moraš se okrenuti sebi, da bi se iskoprcao iz nekih stvari i tada gubiš kontrolu."

Objavljeno:

Hrvatska manekenka Iva Radić nedavno je obelodanila da je u ljubavi sa Beograđaninom Nemanjom Vučinićem. Ovaj zgodni muškarac nije poznat domaćoj javnosti, a reč je o preudzetniku i vlasniku kreativne agencije koja sarađuje sa brojnim svetskim kompanijama.

Vučinić i Iva se poznaju već nekoliko godina, a niko ne zna kada je tačno počela njihova romansa, ali su prvi put viđeni zajedno u oktobru ove godine u Rovinju.

"Zaljubljena sam i jako srećna sa Nemanjom", priznala je ova lepotica nedavno za portal "24sata.hr".

Inače, ova 44-godišnji lepotici je ovo prvi partner sa kojim je izašla u javnost nakon što se 2019. i službeno razvela od poznatog hrvatskog fudbalera Boška Balabana. Sa njim ima i troje dece - sina Ivana i ćerke Tašu i Tesu.

"Život se događa, meni se dogodio neki moj život. I u tim nekim trenucima, hteo ti ili ne, moraš se okrenuti sebi, da bi se iskoprcao iz nekih stvari i tada gubiš kontrolu. Znalo mi se dogoditi da u tri, četiri dana što ja nisam unutra sto posto, vidim neke promene koje se meni ne dopadaju", prokomentarisala je Iva jednom prilikom svoj razvod prilično misteriozno.

Iva je 1995. pobedila na izboru za Mis Hrvatske, a iste godine je na izboru za Mis sveta u Nemačkoj zaizela visoku četvrtu poziciju. Nakon toga je ova brineta dosegla svetsku slavu, šetajući pistom za neke od najpoznatijih brendova današnjice.

Radić se danas bavi nešto drugačijim, ali opet sličnim zanimanjem - modna je urednica i vlasnica lifestyle portala.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.