SEKA SABLJIĆ JE VOLELA JEDNOG POZNATOG GLUMCA: Umro je na današnji dan 2018, nikome nije pričao da je BOLESTAN!
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages.

niste znali!

SEKA SABLJIĆ JE VOLELA JEDNOG POZNATOG GLUMCA: Umro je na današnji dan 2018, nikome nije pričao da je BOLESTAN!

Naša najbolja komičarka imala je nezaboravnu romansu

Objavljeno:

Malo je poznato da je jedan od naših najboljih glumaca komičara Božidar Stošić, koji je preminuo na današnji dan 2018. godine, svojevremeno osvojio srce svoje koleginice Jelisavete Seke Sablić.

Naime, kako se pisalo, po završetku akademije, Božidar i Seka su započeli ljubavnu romansu. Međutim, njihova veza nije potrajala, ali je glumica uvek imala samo reči hvale za svog kolegu i bivšu ljubav.

– Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu – istakla je Seka jednom prilikom.

Seka Sabljić
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages.

Božidar Stošić mnoge je zasmejavao svojim ulogama, ali pred kraj života, kako je Seka tada izjavila, nikome nije rekao da je bolestan.

Umro je u 82. godini, a svoj život posvetio je glumi.

– Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan – izjavila je Sablićeva.

Božidar Stošić
foto: Printscreen

Podsećamo, Božidar Bole Stošić preminuo je 13. decembra 2018. godine u bolnici u Beogradu u 82. godini posle duge i teške bolesti.

Karijeru dugu više od pola veka počeo je kao Bole iz bureta u dečjoj emisiji “Hiljadu zašto”, a poslednji put na sceni je zaigrao u mjuziklu “Fantom iz opere” u svom Pozorištu na Terazijama.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.