NIKOLA KOJO POSLAO JAVNI APEL POVODOM SMRTI SRPSKE JUTJUBERKE: "Mi kao društvo smo pali na velikom ljudskom ispitu"
Foto: © ATA Images

OBJASNIO

NIKOLA KOJO POSLAO JAVNI APEL POVODOM SMRTI SRPSKE JUTJUBERKE: "Mi kao društvo smo pali na velikom ljudskom ispitu"

„Život je ionako prekratak. Mladi moraju znati da zapravo i postoje rešenja za njihove probleme iako možda trenutno ne vide svetlo na kraju tunela“, poručio je Kojo.

Objavljeno: 14:54h

Glumac Nikola Kojo oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk nakon smrti influensekre Kristine Đukić, uz važan apel za sve mlade.

Vest o njenoj smrti potresla je kompletnu domaću javnost, a ovim povodom oglasile su se brojne javne ličnosti koji su uputili reči podrške porodici preminule devojke, te ukazali na važnost problema nasilja na mrežama, što je sada uradio i Kojo.

Nikola Kojo
foto: Ana Paunković, Instagram

„Život je ionako prekratak. Mladi moraju znati da zapravo i postoje rešenja za njihove probleme iako možda trenutno ne vide svetlo na kraju tunela“, poručio je Kojo u prvoj objavi, a onda u komentarima napravio osvrt na tragediju mlade jutjuberke.

„Ako se upitate šta znači i kolika je moć uvredljivog komentara, setite se Kike. Sa samo 21 godinu okončala je ovozemaljski život zbog neiživljenih osoba, kako popularno kažemo – NOLAJFERA, koji sede za tastaturom i kradu Bogu dane, vređajući druge osobe na najstrašnije načine“, započeo je.

„Slična vam je situacija i sa nacionalističkim komentarima. Hoćete biti srećniji ako date svoj glup nacionalistički ili nekome personalno uvredljiv komentar? Imajte na umu da komentari bole, pa i ubijaju, čak mogu da igraju ulogu u oružanom sukobu. Šta, preterujem? Razmislite. Vi toga niste ili ne želite biti svesni. Mislite da je zabavno i IN nekoga ili nečija osećanja vređati i ponižavati? Sram bilo sve one koji pišu uvredljive komentare! Balkan je moj, kao i vaš, ali Balkan nije u dovoljnoj meri naučio da poštuje uspešne, druge i drugačije i veliko je pitanje da li će ikad! Kika, počivala u miru, mi kao društvo smo pali na velikom ispitu ljudskosti i humanosti!“, završio je Kojo.

Nikola Kojo
foto: Facebook

Bonus video:

00:23

SAJBER NASILJE I NJEGOVE KATASTROFALNE POSLEDICE: Šta je sve prethodilo samoubistvu Kristine Kike Đukić (21)?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.