OPROŠTAJNE PORUKE, VEŠANJE, PREDOZIRANJE I DEPRESIJA: OVI POZNATI SRBI SU IZVRŠILI SAMOUBISTVO!
Dragana Tripić, Foto: Damir Dervišagić

STRAŠNO

OPROŠTAJNE PORUKE, VEŠANJE, PREDOZIRANJE I DEPRESIJA: OVI POZNATI SRBI SU IZVRŠILI SAMOUBISTVO!

Oni su nažalost dokaz da se samoubistva poznatih ne dešavaju samo "tamo negde" u svetu.

Objavljeno:

Jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život, nakon mučne borbe sa sajber maltretiranjem i nasiljem na internetu

Breme slave samo po sebi je teško, ali kada se tome doda nasilje na internetu, sa depresijom neki ljudi nikada ne uspeju da se izbore. Nije Kika jedina koja je poklekla i digla ruku na sebe, brojne poznate ličnosti su na ovaj način tragično okončale svoj život.

Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen Instagram

Novinarka Dragana Tripić, reditelj Igor Vuk Torbica, pevačica beogradske grupe "Flejm" Glorija Sangara, glumac Bekim Fehmiju, voditeljka Marija Ćurčić, fudbaler Miljan Mrdaković, samo su dokaz da se samoubistva poznatih ne dešavaju samo "tamo negde" u svetu.

Vešanja, predoziranje, oproštajna pisma...

Poznata novinarka Dragana Tripić izvršila je samoubistvo u svom stanu, a njeno beživotno telo pronašla je ćerka.U njenom stanu nađeno je i oproštajno pismo.

Dragana Tripić
foto: Damir Dervišagić

Mladi reditelj Igor Vuk Torbica otišao je u Rovinj poslom, da bi samo koji dan kasnije stigla vest o njegovoj tragičnoj smrti i oproštajnim pismima koja je ostavio.

Glorija Sangara, bivša pevačica grupe "Flejm", pronađena je 2016. godine mrtva u svom stanu u Palm Bič Gardensu na Floridi. Pretpostavlja se da je Glorija preminula nakon što se predozirala lekovima, a kako se pisalo danima je bila lošeg raspoloženja, što se navodilo kao jedan razloga za samoubistvo.

1 / 12 Foto: Printscreen/youtube

Manekenka i tv voditeljka Marija Ćurčić (25) obesila se u stanu na Savskom vencu u Beogradu.

Poznati srpski fudbaler Miljan Mrdaković (38) ubio se iz pištolja u svom domu na Zvezdari. Miljan je počinio samoubistvo u iznajmljenom stanu u kojem je živeo sa devojkom, koja je dan nakon strašnih vesti izjavila da su oni bili u srećnoj vezi, ali da je on imao problema s depresijom i alkoholom.

Miljan Mrdaković
foto: Printscreen/Youtube

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.