Dečko peva, pa RAZBIJA: Kad stendap komičar dođe na KARAOKE desi se ovo! (FOTO)
Foto: Foto Telegraf

Humanost

Dečko peva, pa RAZBIJA: Kad stendap komičar dođe na KARAOKE desi se ovo! (FOTO)

S vremena na vreme dogode se i lepe stvari
Objavljeno: 16:28h

Glumac Ivan Tomić vrhunskim glumačko-pevačkim nastupom "oduvao" je konkurenciju, oduševio žiri i zasluženo pobedio na takmičenju Humanitarne IMMO VIP karaoke koje je održano u Immo Centru na Novom Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pobednik je odlučio da donaciju od 50.000 dinara pokloni organizaciji Liceulice, koja realizuje praktične programe direktne podrške marginalizovanim grupama, sa ciljem njihove veće ekonomske, kulturne i socijalne uključenosti.

foto: Foto Telegraf

U ovom takmičenju, koje je mnogo više od obične zabave sa karaokama, ni ovog puta nije bilo pobednika i poraženih, dobrih i loših pevača, već samo ljudi dobre volje i velikog srca koji su došli da se dobro zabave, pruže dobar provod publici i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

foto: Foto Telegraf

Uz sjajni Blah Blah bend mikrofone su ukrstili glumci Nevena Šarčević i Ivan Tomić, TV lica Drina Pešić, Ksenija Bujišić, Filip Ivanjac i Jelena Petković (koja je, iako u podmakloj trudnoći, imala sjajan nastup uz podršku člana žirija Filipa Pata), promoter zdravog života Saša Plećević poznatiji kao Dr Filgud, ekipa TV emisije Desetka predvožena Danijelom Boračev, kao i pisac Nina Rajković.

foto: Foto Telegraf

Sastav žirija bio je, u najmanju ruku, spektakularan.

U pevačkim"akrobacijama" takmičara uživali su pevačice Ivana Jordan i Dragica Radosavljević Cakana, legendarni Neša Galija,

foto: Foto Telegraf

kreatorka Suzana Perić sa ćerkom Tifani,

foto: Foto Telegraf

glumica Marija Petronijević, pisac Branko Rosić, TV voditeljka Irina Kruška, radio voditelj Igor Brakus, TV lice Ivan Golušin, novinar Saša Jovanović, producent Petar Boračev sa ćerkom Nikol, muzičari Filip Pat i Veljko Kuzmančević, muzički producent Boris Nikolić, kao i neizbežna i sveprisutna Nada Macura.

foto: Foto Telegraf

Kao i uvek, uz Humanitarne VIP karaoke bio je i brend Dove Derma Spa, a program su vodili Marina Kotevski Mandić i Aleksandar Saša Ignjatović.

foto: Foto Telegraf

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.