ZAVODNICA U KONTRAVERZNOJ GRUPI NESTALA U JEKU SLAVE: Evo kako danas izgleda NAJVRELIJA PEVAČICA BIVŠE JUGE!
Anja Rupel, Foto: Youtube/Printscreen/ hotmaclady

tabu teme

ZAVODNICA U KONTRAVERZNOJ GRUPI NESTALA U JEKU SLAVE: Evo kako danas izgleda NAJVRELIJA PEVAČICA BIVŠE JUGE!

Slamala je muška srca širom Jugoslavije, a onda nestala

Objavljeno:

Pevačica Anja Rupel se na jugoslovenskoj muzičkoj sceni pojavila osamdesetih godina i brzo postala jedna od najpoželjnijih mladih pevačica.

Sa samo 16 godina postala je članica grupe “Videos**s” nakon što su je osnivači iste zapazili. Ova grupa bavila se brojnim tabu temama, te je pevačica jednom prilikom rekla da nije bilo nimalo lako saopštiti roditeljima da će pevati sa njima.

Anja Rupel
foto: Youtube/Printscreen/Boris

Grupa se raspala 1992. godine, a Anja je tada započela samostalnu karijeru. Pored toga, bila je i tekstopisac, radio-spiker, a bavila se i novinarstvom. Talenat za muziku nasledila je od oca Feđe Rupela, flautiste i profesora na Muzičkoj akademiji u Ljubljani.

Prvi solistički album “Odpri oči” objavila je 1994. a do 2016. sa višegodišnjim pauzama izdala je osam albuma. Objavila je i veći broj singlova, poslednji je “Opus” (2016).

Svakako najpoznatiji je njen duet sa pokojnim Tošetom Proeskim “Krajnje vreme”.

– Saradnja sa njim mi je jedna od omiljenih. Toše je bio odličan muzičar i dobar čovek. Ja sam u to vreme snimala novi album, a moj partner i autor Aleš Klinar imao je pesmu koja je bila napravljena za duet. Nekako je baš tada u Ljubljanu dolazio Toše, jer je potpisivao ugovor sa Dalas rekordsom, koji je bio i moj izdavač, i sve se poklopilo. Stvarno sam uživala u tom duetu – rekla je ona jednom prilikom za Headliner.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.