Od slave do dna: Nekad su bili velike zvezde, a onda su batalili estradu i sad rade u fast foodu, voze GSP bas i crtaju tetke!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić, Damir Dervišagić, Nemanja Pančić, Marina Lopičić

Nema sramote

Od slave do dna: Nekad su bili velike zvezde, a onda su batalili estradu i sad rade u fast foodu, voze GSP bas i crtaju tetke!

Na njih bi najbolje mogla da se primeni ona naša izreka - živ se čovek na sve navikne!
Objavljeno: 15:55h

Ekonomska kriza svuda u svetu učini svoje, a zamislite šta sve uradi u Srbiji! Mnoge naše zvezde koje su bukvalno harale po Srbiji, ali i eks Jugoslaviji u jednom trenutku nestali su sa "lica zemlje", ali samo zato što su potpuno promenili profesiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nekima se popularnost jednostavno smučila, nekima je nedostakalo love, a neki su rešili da u životu budu "više od pevača".

Počećemo od "najstarijih".

Suad Jakirlić

foto: Printscreen

Sigurno se sećate prvog pevača legendarne grupe "Valentino". Suad Jakirlić Jaka bio je prvi pevač benda. Valentino je napustio 1987, kada je završio Mašinski fakultet i zaposlio se kao asistent na istom.

Danas je profesor na prestižnom Tehnološkom univerzitetu u Darmstadtu u Nemačkoj, jedan od vodećih evropskih stručnjaka za mehaniku fluida. Uostalom, dovoljno je ukucati njegovo ime u Google, sve će vam biti jasno.

foto: Printscreen

Dajana Penezić

Pevačica koja je proslavila hitom Adrenalin koji je snimila sa samo osamnaest godina, potpuno se povukla sa estrade. Iako se mnogi u njenim godinama opredele za pevačku karijeru, Dajana je rešila da se odrekne muzike i posveti se obrazovanju, a onda je i diplomirala na Medicinskom fakultetu. Sada vas sigurno leči, a vi ste i zaboravili kako vas je nekada zabavljala.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.