TO SU PRAVE KARAOKE: Dobra volja, veliko srce i.. NADA MACURA! (FOTO)(VIDEO)
Foto: promo

humanost

TO SU PRAVE KARAOKE: Dobra volja, veliko srce i.. NADA MACURA! (FOTO)(VIDEO)

Takmičenje koje ima samo jedan cilj
Objavljeno: 17:13h

Jedna sjajna tradicija se nastavlja...Poznate ličnosti srpske javne scene ponovo su se ujedinile u jednoj, humanoj ideji, da pomognu onima kojima je to najpotrebnije!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A to će učiniti na takmičenju IMMO VIP karaoke, koje će i ovog puta biti održano u domu dobre energije, IMMO Outlet Centru na Novom Beogradu.

U ovom takmičenju, koje je mnogo više od obične zabave sa karaokama, nema pobednika i poraženih, dobrih i loših pevača. Već samo ljudi dobre volje i velikog srca. Koji su došli da se dobro zabave, pruže dobar provod publici i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

U sredu, 16. novembra, uz Blah Blah bend nastupiće glumci Nevena Šarčević i Ivan Tomić, TV lica Aleksandra Gudelj, Milica Bursać, Aleksandra Simić, Drina Pešić, Dea Đurđević, Ksenija Bujisić, novinarka Jovana Veljković, mis turizma Srbije Milica Miletić, Saša Plećević poznatiji kao Dr Filgud i mlada hit "jutjuberka" Ruža Rupić.

S obzirom na to da atmosfera na humantarnim VIP karaokama uvek bude odlična, mikrofona će se najverovatnije prihvatiti i neko od članova žirija, koji ovog puta čine pevačice Ivana Jordan i Dragica Radosavljević Cakana, novinarka Tanja Vojtehovski, pisac Branko Rosić, TV voditeljke Irina Kruška i Jelena Petković, čuveni radio voditelj Igor Brakus, TV lice Ivan Golušin, novinar Saša Jovanović, psiholog Danijela Tiosavljević, muzičari Filip Pat i Veljko Kuzmančević i neizbežna i sveprisutna Nada Macura. Dakle, ako dolazite u IMMO centar, obucite se slojevito

foto: Espreso.co.rs

Pobednika humanitarnog IMMO VIP karaoke festivala, koji i ovog puta pomaže Dove Derma Spa, čeka nagrada od 50.000 dinara, a on će sam odlučiti kome želi da pomogne tim novcem.

Program će voditi Marina Kotevski Mandić i Aleksandar Saša Ignjatović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.