ZA 4 DANA 2,5 MILIONA GLEDALACA: Ovaj spot EMINE I AMELA razvalio je, videćete i zašto! (VIDEO)
Foto: Printscreen

još jedan hit

ZA 4 DANA 2,5 MILIONA GLEDALACA: Ovaj spot EMINE I AMELA razvalio je, videćete i zašto! (VIDEO)

Pre dve godine, Emina se oduševila njegovim vokalnim sposobnostima, i tada mu obećala da će snimiti duet
Objavljeno:

Emina Jahović poznata je kao neko ko odlično prepoznaje šta će od pesama biti pravi hit. Kao što je pogodila za duet sa Sašom Kovačevićem, i snimila pesmu "Još ti se nadam", sada je izabrala još jednu pesmu, koju je uradila sa Amelom Ćurićem, i ona je već ozbiljan hit.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pre dve godine, Emina se oduševila njegovim vokalnim sposobnostima, i tada mu obećala da će snimiti duet. Mlada bosanska nada Amel Ćurić, verovatno nije verovao da će se to ostvariti, sve do pre tri meseca. Međutim, njih dvoje su tada ušli u priču, i realizovali je.

foto: Printscreen

Pesma "Kost" koju potpisuju Miloš Roganović i trenutno najtraženiji kompozitor Marko Đurašević Mahoni, koji u poslednjih godinu dana potpisuje najveće hitove. Ova pesma za manje od 24 sata postigla je više od milion pregleda, a ukupno 2,5 miliona za svega nekoliko dana. S obzirom da se radi o poppesmi, moglo bi se reći da je to još veći uspeh, jer su ovom brojkom i zvanično oborili rekord u pregledima. Inače, ova pesma najviše pregleda beleži u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori, što se na fotografijama jasno vidi.

I, baš zbog toga može da se kaže da Emina i Amel imaju trenutno najveći hit u regionu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.