ON JE BIO PRIVILEGOVAN I IMAO JE POSEBNE USLOVE U SERIJI "PEVAČICA": Čudni detalji ISPLIVALI, evo šta je radio SAM!
Foto: Irena Canić

PROGOVORIO

ON JE BIO PRIVILEGOVAN I IMAO JE POSEBNE USLOVE U SERIJI "PEVAČICA": Čudni detalji ISPLIVALI, evo šta je radio SAM!

Glumac je sumirao svoje utiske kada je u pitanju serija "Pevačica".

Objavljeno: 09:54h

Serija "Pevačica" je privukla veliku pažnju u tekućoj godini, a sada je jedan od glumaca otkrio jednu tajnu sa snimanja priče o pevačici koja strada u vrtlogu estrade i crne magije.

- Snimanje je bilo jako dobro i profesionalno, ali to sam i očekivao jer je reč o ekipi sa kojom jako dugo sarađujem. Uvek se radujem svakoj našoj sledećoj saradnji - ispričao je u "Premijeri" Zlatan Vidović, kom je u ovom projektu pripala uloga detektiva Bojana.

Zlatan Vidović
foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

- Što se tiče samog ulaska u lik i pripreme karaktera, od produkcije sam tražio da pre svih dolazim na snimanja kako bih se osamio. Detektiv Bojan, čiji lik tumačim, je samotnjak i sam rešava svoje probleme i nedoumice, pa sam na taj način želeo da proniknem u tu njegovu samoću i mrak koji nosi u sebi.

- Nadam se da sam uspeo da proniknem u tu samoću i mrak, ali koliko je bilo teško ući u sve to, isto tako je bilo teško i izaći iz svega toga - dodao je uz osmeh Zlatan.

Vidovića je publika dosad zapazila u mnogim ulogama, od Sukija u seriji "Meso" i Šakala u "Ubicama mog oca", preko molera Mikija u "Kostima" i Jave u "Hotelu Balkan", pa sve do Mileta Ilića u filmu "Dara iz Jasenovca" i vojnika u "Koridoru 92".

Zlatan Vidović
foto: Kurir/ Tamara Trajković

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.