JELENA KOSTOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Sad je zapušila usta svima koji su je optuživali da je IZMISLILA TRUDNOĆU! (FOTO)
Foto: preentscreen, Privatna arhiva

buduća mama

JELENA KOSTOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Sad je zapušila usta svima koji su je optuživali da je IZMISLILA TRUDNOĆU! (FOTO)

Lepa pevačica koja je u drugom stanju, našla se na meti napada zato što se njen trudnički stomačić ne nazire ispod garderobe
Objavljeno:

O trudnoći pevačice Jelene Kostov spekuliše se dugo, a nagađanja su dobila ogromne razmere. Međutim, pevačica je stala na put svim optužbama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Lepa pevačica koja je u drugom stanju, našla se na meti napada zato što se njen trudnički stomačić ne nazire ispod garderobe, uprkos tome što je u drugom stanju.

Pevačica je pokušala da objasni ovakvo stanje, međutim, sumnje su opstajale jer nije bilo fotografija da potkrepe njene reči.

Ona je rešila da zlim jezicima stanena put i konačno svima dokaže da zaista jeste trudna. Vođena time objavila je fotografiju na svom Instagram nalogu gde pozira u crnoj uskoj haljini, a napupeli stomačić govori više od hiljadu reči.

Odoh malo meni da pevaju???????????????????????? @look__book__87

A photo posted by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

- Odoh malo meni da pevaju - napisala je lepa pevačica u komentaru obavestivši pratioce da ide u provod.

(Espreso.co.rs / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.