DA LI JE OVO RAZLOG RASKIDA SARE JO I POZNATOG PRODUCENTA?
Sara Jovanović, Milko Babić, Foto: ATA Images

hm

DA LI JE OVO RAZLOG RASKIDA SARE JO I POZNATOG PRODUCENTA?

Pevačica i producent stavili su tačku na ljubav, a sada je otkriven i pravi razlog raskida

Objavljeno:

Kako prenose domaći mediji, producent Milko Babić raskinuo je vezu sa poznatom pevačicom Sarom Jovanović pre dva meseca jer, navodno, nisu imali iste poglede na zajedničku budućnost. Ovaj mladi par je započeo zajednički život početkom prošle godine u iznajmljenom stanu u Beogradu, a njihova romansa započeta je krajem 2019. godine.

Sara Jovanović
foto: Instagram

Ipak, ljubav nije opstala a još jedan od razloga koji je doveo do kraha ljubavi jeste razlika u godinama koja je očgledno pravila smetnju u ovoj vezi. Osim toga, producentu je navodno jako smetalo i to što je pevačica mnogo više pažnje posvećivala svojoj ulozi infulensera nego ulozi njegove partnerke.

Sara Jo je proslavljala svoj rođendan 29. oktobra, a ono što je privuklo pažnju na njenom Instagram profilu jeste to da nije postavljala fotografije sa partnerom što još više govori o tome da je ipak stavljena tačka na ovu ljubavnu priču.

Ono što dodatno potvrđuje da je veza između producenta i pevačice okončana jeste vest da je nedavno viđena kako sa jednim dečkom razmenjuje nežnosti u jednom italijanskom restoranu na Dorćolu. Da li je možda baš on novi izabranik mlade pevačice, ostaje da vidimo.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.