PRAVA DRAMA U PORODICI FILIPA CARA, OGLASILA SE NJEGOVA SESTRA: SVE SU PRIJAVILI POLICIJI!
Foto: Damir Dervišagić

ŠTA JE SA LJUDIMA?

PRAVA DRAMA U PORODICI FILIPA CARA, OGLASILA SE NJEGOVA SESTRA: SVE SU PRIJAVILI POLICIJI!

Bila je uzrujana!

Objavljeno:

Ljubavni trougao u kom su se našli Filip Car, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević trese region, a veliki pritisak zbog javne preljube u velikoj meri trpe članovi porodica aktera ovog događaja.

Nakon porodice Dalile i Dejana Dragojevića, oglasila se i rođena sestra Filipa Cara, koja ističe da zbog dešavanja u rijalitiju Zadruzi trpe svakodnevne uvrede i pretnje.

Sve su, ističe Filipova sestra Dina, prijavili policiji.

- Razumem položaj u kom se nalazite i da radite svoj posaso, ali na meni je da u svrhu zaštite, dobrobiti svoje porodice, naše privatnosti i zdravlja upozorim kako ne bismo svi trpeli veće posledice određenih akcija. Naime, otac mi je bolestan te boluje od dijabetesa uzrokovanog stresom, poslovi su nam ugroženi kao posledica Filipovog učešća u tom programu, a povrh svega sigurnost deteta i svih nas dovedena je po velik znak pitanja. Zaista imamo dovoljno problema sa fanatizmom, zbog čega nam ponestaje snage te smo primorani da za sve ostalo koristimo pravno dostupne alate ne bismo li se zaštitili pravovremeno. Mislim da su Filip i njegovi postupci u rijalitiju dovoljno interesantna tema za sebe - poručila je Dina za Telegraf.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Na pitanje kakav stav ima po pitanju veze njenog brata i Dalile Dragojević, Dina je rekla:

- Taj stav je opštedruštveno prihvatljiv, to je udata žena i tu staje svaka priča. To je naš stav i ništa više ne bih dodavala. Što se tiče gospođe D. D. tu staje svaka priča i komentar na nju.

Podsetimo, u rijaliti programu Zadruga Filip Car je uplovio u vezu sa udatom Dalilom Dragojević i to na oči njenog još uvek zakonitog supruga Dejana Dragojevića.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.