OVAKO JE IZGLEDAO POSLEDNJI RAZGOVOR MARINKA ROKVIĆA I SAŠE MATIĆA: Stalno je pitao...
Foto: Ana Paunković

AU

OVAKO JE IZGLEDAO POSLEDNJI RAZGOVOR MARINKA ROKVIĆA I SAŠE MATIĆA: Stalno je pitao...

Brutalno iskren komentar

Objavljeno: 07:19h

Saša Matić i Milica Pavlović nedavno su snimili duet “Oko moje”, a pevač je za kamere Objektiva otkrio detalje odnosa sa koleginicom, a nije izostavio da spomene pevača Marinka Rokvića, koji nas je napustio nakon teške borbe sa opakom bolešću.

-Otkad smo snimili duet Milica i ja funkcionišemo još savršenije. Ranije nismo imali naviku jedno drugom da tepamo, a sada tepamo jedno drugom oko moje, baš kako se i zove naša pesma.

Pevač je otrkio da li bi pevao na svadbi Pavlovićeve, kao i da li bi za to uzeo honorar:

Saša Matić
foto: RTV Pink printscreen

-Pevao bih na svadni sigurno, honorar ne dolazi u obzir, a ja da joj tražim momka, mislim da se ne bi mnogo usrećila. Ovi moji, ili su oženjeni, ili ne zaslužuju da se žene. Svakako Milica zaslužuje muškarca koji može da je prati.

Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra nakon borbe sa kancerom pankreasa, a Saša Matić otrio je detalje poslednjeg razgovora sa preminulim kolegom:

-Sticajem okolnosti, kupio sam kuću koja se nalazi baš pored Marinkove i to je kuća u koju nameravam da se uselim narednih meseci. Često je znao da me pita: “Komšo, kad će ti majstori, da se useliš što pre, da se družimo?”. Marko mi kaže, pre nekoliko dana kad sam ga zvao da pitam kako je, da je pitao: “Dokle je komšo stigao sa radovima” – otkrio je poznati pevač.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.