"JA SAM NARODSKI VODITELJ!" Jovana Jeremić ZAPRETILA SVIMA KOJI BI URADILI JEDNO NAKON NJENE SMRTI: "Dama se rađa"
Foto: Printscreen/Ekskluzivno

iskrena

"JA SAM NARODSKI VODITELJ!" Jovana Jeremić ZAPRETILA SVIMA KOJI BI URADILI JEDNO NAKON NJENE SMRTI: "Dama se rađa"

Dama je obrazovana, a ja sam to završila još u 23. godini jer sam prava završila za tri i po godine, a posle sam i masterirala, istakla je Jeremićeva.

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić specifična je, između ostalog, i po neukrotivoj energiji, koju joj jedni zameraju, a drugi u njoj vide njen najjači adut.

- Energija koju imam potiče od Boga. Ja sam veoma duhovno biće. Dosta sam privatno drugačija nego na sceni. Smirena sam, povučena, čitam knjige, okrenuta sam dosta prijateljima i detetu. Čitam kad god stignem u slobodno vreme. Trenutno najviše čitam citate poznatih Srba - otkrila je Jovana za "Ekskluzivno".

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Ekskluzivno

- Tu su citati Milutina Milankovića (prim.aut. jedan od najčuvenijih srpskih naučnika koji se, između ostalog, bavio matematikom, fizikom, astronomijom i klimatologijom), Nikole Tesle (prim.aut. najčuveniji srpski naučnik koji se ujedno smatra i jednim od najblistavijih umova celog čovečanstva, fizičar, elektro-inženjer), Ive Andrića (prim.aut. srpski i jugoslovenski pisac, dobitnik Nobelove nagrade za književnost), Miloša Crnjanskog (prim.aut. čuveni srpski književnik). U tom sam fazonu.

- Odvratno mi je kada čovek umre, pa članovi porodice na sve moguće načine pokušavaju da stave veto na korišćenje njegovih citata. Jednog dana kada me ne bude bilo, a to kažem javno sada kada imam 30 godina, slobodno nek svi koriste moje citate jer je ono što govorim javno dobro - dodala je Jeremićeva.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Ekskluzivno

- Nemoj da je neko pokušao to da naplati i da tuži. Ja govorim narodskim jezikom jer sam narodski voditelj. Zato me narod toliko gleda i voli. Ja se ne trudim da se šlihtam bilo kome. Ne glumim damu u studiju, iako sam po svemu dama. Dama se rađa. Dama je obrazovana, a ja sam to završila još u 23. godini jer sam prava završila za tri i po godine, a posle sam i masterirala.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Ekskluzivno
12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.