Seka nam otkrila ono što nikome nije: Moj suprug se rodio sa time, takav je i njegov otac! A i Jakov! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

EKskluzivni intervju

Seka nam otkrila ono što nikome nije: Moj suprug se rodio sa time, takav je i njegov otac! A i Jakov! (VIDEO)

Jedna od naših najvećih zvezda, Seka Aleksić, otkrila nam je kako je izgledao njen prvi susret sa Veljkom, kako je Jakov promenio njen život, ali najviše nas je iznenadila nečim drugim...
Objavljeno: 14:15h

Pevačica Seka Aleksić učinila nam je veliku čast i ugostila ekipu našeg portala u svojoj kući u Staroj Pazovi

Seka se porodila pre mesec i po dana, ali na nju to nije ostavilo nikakav trag, s obzirom da pevačica izgleda bolje nego ikada, a na figuri svi mogu samo da joj pozavide, pa smo je mi pitali koja je njena tajna.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pogledajte ceo intervju:

- Da vam kažem iskreno, Bogu hvala što je tako, kada sam ostala trudna mislila sam da ću se kotrljati koliko ću biti debela, ali desilo se da sam se ugojila samo dvanaest kilograma, što je, kako kaže moja doktorka Goca Ivanović, bukvalno školski. Svi oko mene su srećni i zadovoljni što je to tako i ja sam svoju kilažu vrlo brzo vratila i očekujem da će sada, kada budem počela ponovo da treniram, mišići da se povrate - kaže Seka i dodaje kako je zahvalna na tome što joj se desio najlepši period u životu, pa da joj sada samo presotaje da uživa u njemu, a "treninzi, nove pesme, novi album, to sve može u korak sa tim da ide".

foto: Filip Plavčić

Ekipa našeg portala Seku je malo dovela i u dilemu i tražila joj da se opredeli i kaže ko je sada, nakon dolaska sinčića Jakova na svet, njen omiljeni muškarac.

foto: Filip Plavčić

No, i pored našeg pokušaja, Seka se nije dala zbuniti....

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.