Seka kraljica! Napao je manijak, a ona mu zavalila šamarčinu koju će pamtiti do kraja života!
Foto: Filip Plavčić

Bravo!

Seka kraljica! Napao je manijak, a ona mu zavalila šamarčinu koju će pamtiti do kraja života!

Seku Aleksić pokušao je da ucenjuje mlađi muškarac, ali mu nije baš uspelo
Objavljeno: 09:16h

Da je velika carica, Seka je dokazala još jednom! Ovoga puta reč je o mlađem muškarcu koji je pokušao da podmetne lažne Sekine poruke. Jel treba da vam kažemo da se momak nije baš proslavio.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Čim je počeo da je "ucenjuje", Seka je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj se navodno vidi prepiska sa dečkom od 18 godina i u kojoj se ona navodno plaši da je muž ne uhvati.

Momak je tim lažnim porukama želeo da je uceni i nasamari fanove, ali Seka će to rešiti ni manje ni više nego policijom. Uz njegovu "prepisku" napisala je i sledeće:

- Nije bolest sve što boli! Klinac od 18 godina Adis Adrović iz Novog Pazara napravio je ovu fotku i hvali se da se dopisivao sa Sekom Aleksić! Većini svojih prijatelja je poslao ovu fotku i nekoliko njih mi je javilo šta se dešava! Sram te bilo, balavče jedan lažljivi! Nevaspitani stvore! Super je što si ostavio i ovaj broj telefona , policija će te lakše locirati! Nadam se da će ti roditelji ivi vudeti, i da ćeš imati adekvatni odgovor za ovu laž i za takvo ponašanje! Sram te bilo, budalo! Molim sve divne ljude iz Novog Pazara da se potrde da ovo dođe što pre do tvojih roditelja, policija će se svakako potruditi - napisala je Seka.

foto: Printskrin

Tako se to radi!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.