PREPOZNAJETE LI POZNATU PEVAČICU? Danas je ZVEZDA, kao anonimna je karijeru započela sa 16 godina! (FOTO)
Nikolina Kovač, Foto: Youtube printscreen

NEPREPOZNATLJIVA

PREPOZNAJETE LI POZNATU PEVAČICU? Danas je ZVEZDA, kao anonimna je karijeru započela sa 16 godina! (FOTO)

Prirodna lepota je njen zaštitni znak

Objavljeno: 09:45h

Fotografija Nikoline Kovač koja je nastala kada je pevačica imala svega 16 godina, dokaz je njene prirodne lepote, koja je čak i u tim ranim godinama bila i te kako uočljiva.

Popularna pevačica Nikolina Kovač, na veliku scenu i pred reflektore zakoračila je kao tinejdžerka, a svojim prvim nastupom pobrala je simpatije publike i žirija u šouu "Zvezde granda".

Iako je imala, kako je rekla, 20 kilograma viška u to vreme, bila je zapažena od strane publike, sudeći da joj je glas bio božanstven, a bila je i da na drugoj godini srednje Muzičke škole, odsek solo pevanje. Upravo to, izdvojilo ju je od mnogih kandidata, te danas ima uspešnju karijeru.

1 / 2 Foto: Youtube printscreen

Takođe, ona je rekla, da joj je njena prva audicija u dobrom sećanju, te da je čak iz Sarajeva doputovala u Šabac kako bi učestvovala u takmičenju.

- Kako je ovo slatko. Ja sam na prvoj audiciji bila dete, bila sam preplašena. Došla sam iz Sarajeva u Šabac, jer u tom periodu nije bilo audicija po Bosni i Hercegovini. Imala sam 16 godina, 20 kilograma više i bukvalno sam iz svoje sobe došla na scenu "Granda" - ispričala je Nikolina za "Grand Online" .

Nikolina Kovač
foto: Printscreen Instagram

Danas, Nikolina je sazrela pa se samim tim i promenila, ali je njena prirodna lepota, bez obzira na kilograme kojih je sada manje, ostala ista.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.