"OTAC MI JE BIO NA SAMRTI, OSTALA SAM SAMA SA DVOJE DECE" Voditeljka Slagalice se RAZVELA, usledio TEŽAK PERIOD!
Foto: Youtube

iskrena

"OTAC MI JE BIO NA SAMRTI, OSTALA SAM SAMA SA DVOJE DECE" Voditeljka Slagalice se RAZVELA, usledio TEŽAK PERIOD!

Lepa voditeljka podelila je sa svojim pratiocima detalje teškog perioda iz doba kada se razvela.

Objavljeno:

Voditeljka i urednica RTS-a Milica Gacin (52), publici najpoznatija kao jedna od voditeljki kviza "Slagalica", otvorila je dušu i podelila svoje iskustvo o razvodu od bivšeg supruga, sa kojim već godinama nije u braku.

Milica Gacin veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde sa velikim brojem žena koje je prate razgovara o brojnim temama koje se tiču pripadnica lepšeg pola.

Tako je nedavno u jednom od svojih videa govorila o odnosu okoline prema ženama, a tom prilikom osvrnula se na situaciju u kojoj se i sama našla nakon razvoda od supruga, sa kojim ima ćerke Hanu i Katju.

Milica Gacin
foto: Instagram

- Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima. Da sve bude tip-top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je "ja ovo više ne mogu, meni je teško", i okrenuo se i otišao - ispričala je iskreno Milica u pomenutom videu.

Kako je dalje navela, našla se u nezavidnoj situaciji jer je osim brige o ćerkama vodila brigu i o bolesnom ocu. Tada je shvatila da mora da skupi snagu da krene dalje.

- Ja sam se našla u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako - istakla je voditeljka.

Milica Gacin
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.