Već je uspela da ga ojadi: Novi dečko Dare Bubamare već izgubio milione zbog nje!
Foto: Printscreen

Mučenik

Već je uspela da ga ojadi: Novi dečko Dare Bubamare već izgubio milione zbog nje!

Dara Bubamara priznala je javno da joj je prelepo sa 12 godina mlađim košarkašem Duškom Bunićem, a i on je izgubio glavu za njom!
Objavljeno:

Duško je toliko zaljubljen da je odlučio da ostane u Srbiji i da ne potpiše ugovor sa slovenačkim klubom “Elektra” koji mu je dao dobru ponudu, koja slobodno može da se broji u milionima dinara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Duletu se Dara mnogo sviđa, uživa sa njom u svakom trenutku, pa je zato i odbio da potpiše ugovor sa slovenačkim klubom. Čak mu je i ona savetovala da prihvati taj ugovor, ali je on shvatio da bi se u tom slučaju manje viđali, jer bi morao da se preseli u Sloveniju, a ona je ionako zbog posla rastrzana na sve strane. To mu nikako nije odgovaralo jer su na početku veze i ne želi da se sada odvajaju. Kada je saopštio Dari da je odbio klub, ona se šokirala. Nije mogla da veruje da je to uradio zbog nje! - priča drug Darinog dečka i dodaje:

- Njih dvoje imaju dogovor da je on ne prati na nastupima i da ne izigrava njenog potrčka. Za vikend su otišli zajedno u Beč kako bi pobegli od znatiželjnih pogleda.

foto: Printscreen

Duško ipak nije navikao na medije, pa mu je sada čudno otkad se saznalo za njih jer svako malo čita o sebi u novinama…”


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.