ZLATA PETROVIĆ JE 2 GODINE BILA SA OVIM UGLEDNIM ČOVEKOM I BOGATAŠEM: Isplivala FOTKA iz mladosti, GLAVU JE IZGUBIO
Foto: Damir Dervišagić

OPA BATO!

ZLATA PETROVIĆ JE 2 GODINE BILA SA OVIM UGLEDNIM ČOVEKOM I BOGATAŠEM: Isplivala FOTKA iz mladosti, GLAVU JE IZGUBIO

Zabavljali su se dve burne godine, a onda...

Objavljeno:

Poznato je da su Zlata Petrović i Saša Popović davnih dana bili u ljubavnoj vezi i to čak dve godine, a tek sada se pojavila njihova zajednička fotografija iz tog vremena.

Saša Popović
foto: youtubescreen

Na jednom poznatom nalogu na Instagramu nalazi se fotografija pevačice i direktora "Granda" iz, reklo bi se, nekog provoda, gde su pozirali nasmejani.

Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

Zlata je nedavno, u jednom intervjuu, govorila o Saši, te navela da je izuzetno dobar i sposoban čovek, te da ga je uvek iskreno volela, cenila i poštovala.

- Sale i ja smo bili dve godine zajedno. Mislim da je on tad bio direktor „Zama“ i radio je sa Slatkim grehom. Viđali smo se kad smo bili u prilici, često i kod njega u Novom Sadu. Ma on je bio i ostao predivan. Takav čovek se više ne rađa, majke mi moje. Pored njega sam se osećala kao princeza. On je vatra u krevetu! Jao, šta pričam?! Nikada mi nije bilo bitno da li je u krevetu dobar ili loš. Muškarci me nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu. Volela sam njihove osobine, a Sale je pripadao mojoj energiji - izjavila je pevačica za "Kurir Stars".

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.