PREMINULI MU SUPRUGA I OTAC, A ONDA JE I ON ZAVRŠIO U BOLNICI: Tragična sudbina NAŠEG PEVAČA će vas RASTUŽITI!
Foto: Print Screen Youtube/M7 Schäfer

POTRESNO

PREMINULI MU SUPRUGA I OTAC, A ONDA JE I ON ZAVRŠIO U BOLNICI: Tragična sudbina NAŠEG PEVAČA će vas RASTUŽITI!

Daniel se posvetio studijskom radu i porodičnom životu.

Objavljeno:

Srpski pevač Daniel Bogdanović bio je popularan tokom devedesetih godina prošlog veka i tokom prošle decenije u našoj zemlji kao pevač pop grupe “Mag”. Daniel je prvo sa pevačicom Mari Mari, a onda sa Tijanom nizao hitove i nastupe, a onda je nestao sa muzičke scene kada se grupa raspala 2005. godine.

Daniel se posvetio studijskom radu i porodičnom životu, a poslednjih godinu dana je prošao je kroz teške momente. On se oženio 2013. godine, a onda je u kratkom vremenskom periodu ostao bez supruge i oca.

-Da, tačno je. Unazad celih godinu dana mi je baš teško. Ostao sam bez oca i žene, teška bolest. To je bio takav šok i bol da se to rečima ne može opisati. Izgurao sam sve to kroz rad i svirke, to me je malo spaslo da ne padnem u totalni očaj. I naravno, zbog deteta, imam sina od pet godina. Nemam ja taj luksuz da padnem, moram dalje, šta ću – kaže Daniel za “Kurir”.

Daniel Bogdanović, Mag
foto: Print Screen Youtube/M7 Schäfer

Da mukama ne bude kraj Bogdanović se letos razboleo od koronairusa.

U julu sam preležao koronu. Nije mi bilo dobro, bolest je zahtevala bolničko lečenje. Uplašio sam se za život, samo sam razmišljao o sinu, da ne izgubi i on svog oca. Sad imam antitela, radim analize na mesec-dva, jer su mi rekli da antitela mogu naglo da opadnu. Proveravam ih da budem koliko-toliko opušten – kaže pevač, koji snagu pronalazi u svom poslu, jer mu muzika leči dušu.

-Nastavio sam da se bavim muzikom, od nje živim, ali ne od muzike estradnog tipa. Radim svirke klupskog tipa, uz klavir, ali radim i za druge aranžmane i kompozicije. Autor sam aranžmana za hit duet “Unapred gotovo” Severine i Petra Graša. Trenutno sviram sa OK bendom. Estrada me je rano zasitila. U sve sam ušao mlad, a grupa Mag je prestala da postoji pre 15 godina – priča Daniel.

Daniel Bogdanović, Mag
foto: Print Screen Youtube/M7 Schäfer

Muzičar otkriva da nije u kontaktu s pevačicama iz grupe.

-Nismo u svađi. Mi se nismo nikad ništa specijalno družili ni kad smo bili aktivni u grupi, tako da je prekid kontakta bio sasvim spontan. Koliko znam, Tijana se više ne bavi ovim poslom, a Mari Mari ima školicu pevanja. Kada bismo se sreli, sigurno bismo se ispričali najnormalnije – objašava on.

Daniel Bogdanović
foto: Printscreen Instagram/danielbogdanovic

Nekadašnji lider grupe “Mag” ističe da ne bi bio učesnik rijalitija poput nekih njegovih kolega:

– To nikako nije moj fazon. Ne bih to nikad uradio. Ja sam se i povukao iz estradne priče na vrhuncu popularnosti. Meni je moj prvi autorski album bio najbolja reklama. Pojavljivali smo se u tadašnjem “Siti klubu”, na svim televizijama, to je bilo neko drugo vreme i način promocije. Sada moraš ići u rijaliti i potpuno ogoliti svoju privatnost da bi promovisao neku pesmu, žao mi je što je tako. Ne bih nikog da uvredim, ali mene to zaista ne zanima.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.