29. Fashion Selection, a ovakve revije još niste videli: Aplauzi za Draganu, Batu i Lummy by Paris!  (FOTO)
Foto: Promo

veliki modni događaj

29. Fashion Selection, a ovakve revije još niste videli: Aplauzi za Draganu, Batu i Lummy by Paris! (FOTO)

U sjajnoj atmosferi velikih modnih događaja, u prepunom Belelepo centu, sinoć su, u okviru 29. Fashion Selectiona, održane revije Dragane Grnačarski, Bate Spasojevića i Lumy by Paris
Objavljeno: 17:19h

U novoj, jedanaestoj po redu kolekciji brenda Esoteric, dizajnerka Dragana Grnčarski je ostala dosledna sebi. Modele za jesen-zimu 2016/17, koje karakteriše kombinacija vune, buklea, krzna i svile, kao i upadljiv kolorit, prikazala je na neobičan i decentan način.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pistom je, uz lepu kreatorku, prošetala u njenom modelu glumica Dragana Mićalović, a simpatije publike izazvale su i dve velike kraljevske pudle. Kolekcija minimalističkog stila sa floralnim elementima i poigravanjem formama, inspirisana je carskom Rusijom i vremenom carice Katarine Velike.

foto: Promo

Bata Spasojević, miljenik modnih sladokusaca, prikazao je svoju muško-žensku kolekciju, za sezonu jesen-zima 2016/17, pod nazivom „Hard angel”.

foto: Promo

Ova kolekcija inspirisana je gradom Njujorkom, koji je Batino često nadahnuće. Dešavanja u gradu, ljudi u njemu, energija grada, inspirisali su ga da reviju prikaže kroz tri različita pravca: život-energija, sport-casual i šik-glamur.

foto: Promo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.