OSCAR WILD U SRCU BG: Ko su, bre, ovi mišićavi momci sa maskam? (FOTO)
Foto: Promo

Serbia Fashion Week

OSCAR WILD U SRCU BG: Ko su, bre, ovi mišićavi momci sa maskam? (FOTO)

Serbia Fashion Week, svečano je otvoren modnom revijom „Heroes with Oscar Wilde’s Heart“ by Srđan Šveljo, koja je bila održana sinoć u Firchie Think Tank Studiju
Objavljeno: 17:10h

Serbia Fashion Week, svečano je otvoren modnom revijom „Heroes with Oscar Wilde’s Heart“ by Srđan Šveljo, koja je bila održana sinoć u Firchie Think Tank Studiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sinoćna revija bila je inspirisana Oscar-om Wilde-om, ne toliko u modelima koji su šetali pistom, koliko kroz muziku, styling i maske koje su modeli nosili. Same maske bile su skinute sa portreta Dorijana Greja iz prvog filma koji je snimljen pre 60 godina. Dizajner Srđan Šveljo po četvrti put otvorio je Nacionalnu nedelju mode. Inspirisan svojim životom i stilom iz njegove mladosti, prikazao nam je fenomenalne komade odeće, zajedno sa 25 mladih dizajnera iz Srbije, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske među kojima su bili Bata Spasojević, Katarina Božičković, Nevena Hagić, Ruben Galarreta, Lagami, Valter Beko, Jasmina Sanader i mnogi drugi.

foto: Promo

Videli smo 25 dizajnera iz celog regiona. Bilo je dizajnera iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i naravno najveći broj dizajnera iz Srbije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.