BARONICE MINHAUZENKE: Sećate li se pet najvećih laži srpske estrade?
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Udovičić

ako koza laže..

BARONICE MINHAUZENKE: Sećate li se pet najvećih laži srpske estrade?

Dok su neki "lažuckali", neki su zakoračili u domen patologije
Objavljeno:

5. Maja Nikolić Minhauzen

"Lagali me svi pa možeš i ti", kaže Maja u svojoj pesmi. E pa, u ovom slučaju učesnica rijalitija i povremena pevačica slagala je sve nas kada je na svom Instagram profilu objavila kratak snimak Diega Maradone koji pozdravlja ceo Beograd a posebno svoju dobru ortakinju Maju.

"Maradona i ja se poznajemo godinama, a ovaj iskaz ljubavi je dokaz da su moji prijatelji svuda u svetu, po svetskim destinacijama", reče tada Maja. Sve je to lepo samo što je malo neistinito!

U pitanju je bio dvojnik slavnog fudbalera, kasnije je priznala Maja Armando Maradona.

4. Soraja Vučelić Minhauzen

Slavnim fudbalerima ne odoleva ni Soraja, pa je tako sama sebe "smuvala" sa asom Barselone Nejmarom. Za razliku od Majinog Maradone, starleta se fotkala sa pravim Nejmarom.

foto: instagram/sorajaonly

Fotkama je pokušala da podgreje kuloarske priče da je u vezi sa slavnim fudbalerom, pa je otišla toliko daleko da se u avionu slikala s dresom Neymara na sebi tvrdeći da je slavni fudbaler čak poslao privatni avion po nju, ističe jedan katalonski list.

Ovu vest su objavili svi svetski mediji, a Neymar je na društvenim mrežama ironično napisao: "Da li vi to pokušavate da mi namestite devojku? Hahaha....!"

Internacionalna blamčina!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.