Kad nema hita, padaju brusevi i sevaju... Starlete zapevale, a pevačice hoće da postanu starlete!
Foto: Instagram/karleusastar, Printskrin/Instagram/indy__official, Printscreen/Instagram/Dara Bubamara

starlete u pokušaju

Kad nema hita, padaju brusevi i sevaju... Starlete zapevale, a pevačice hoće da postanu starlete!

San svake starlete u Srbiji jeste da kad poraste postane pevačica, glumica, književnica i šta sve ne još, ali izgleda postoje i proslavljene dame koje bi sve dale da uđu u klub starleta
Objavljeno:

Nemojte da vas ovo čudi jer šta ima loše u tome biti jedna starleta? Poziranje, fotkanje, razni beaty tretmani, udvarači, enormna popularnost i naravno lova do krova. Pa ko to još ne bi poželeo?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naravno, mora zauzvrat nešto malo i da se pokaže, nije dovoljno da na društvene mreže kačite samo fotke svoje čivave i gibanice koju vam ja baba spremila, a šatro ste vi.

Trebalo bi da pokažete malo mesa, odradite koju operaciju, izvalite koja poza vam najbolje čuči i onda otpočnete svoju karijeru starlete.

Jeca Diskrecija

Pop divi je, po svemu sudeći, malo dosadilo da peva, a i da se ne lažemo, nikad joj nije baš ni išlo od ruke, pa je u poslednje vreme, osim što je zauzela fotelju u "Zvezdama Granda", zauzela i par provokativnih poza na Instagramu i pokazala svoje atribute u najboljem svetlu.

???????????????????????? @balmain @demodejewelry

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jeca je počela da se skida više nego ikada, ali i prati aktuelni trend među starletama: preplanuli ten, golotinja, fotkanje u kadi i sexy zavodljiva atmosfera.

????

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Naravno, JK sve to radi na mnogo višem nivou i u lepšem ambijentu, ali izvesna sličnost postoji zar ne?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.