PEVAČI ZAKAZALI NOVOGODIŠNJE TEZGE! Zvezda Granda za Espreso: Atmosfera nije bajna, velike zvezde su u problemu!
Foto: Printscreen/Instagram

dovijaju se!

PEVAČI ZAKAZALI NOVOGODIŠNJE TEZGE! Zvezda Granda za Espreso: Atmosfera nije bajna, velike zvezde su u problemu!

Ovako ona gleda na trenutnu situaciju među kolegama.

Objavljeno: 07:41h

Proteklih dana možemo da primetimo kako pevači najavljuju svoje nastupe za doček 2022. godine. Zbog toga smo pitali sve popularniju pevačicu Aleksandru Tadić Cipku kakva atmosfera vlada među njenim kolegama i koliko su pevači optimisti da će organizovanih dočeka biti s obzirom na to kakva je situacija u vezi sa virusom korona.

– Što se tiče dočeka Nove godine, primetila sam da su neke kolege zakazale nastupe, ali atmosfera nije nešto bajna, sudeći po prošloj godini, jer nismo pevali za prošli doček, pa smo svi skeptični da li će i ovaj doček biti održan, ali iskreno se nadamo da hoće - rekla je Cipka za Espreso.

Koliko se razlikuju honorari sada u odnosu na period pre korone? Da li su se smanjili honorari pevačima?

– Honorari su isti kao pre i nema potrebe ni da se smanjuju ni da se povećavaju. Nastavili smo tamo gde smo stali. Ljudi su željni muzike i brzo smo se koliko toliko vratili u normalu.

Kako je pevačima sada jer je dijaspora uglavnom i dalje zatvorena, pa ste uglavnom svedeni na nastupe samo u Srbiji?

– Što se dijaspore tiče, kako za koga. Neki i inače rade samo u Srbiji ili u bližim državama. Velike zvezde su u problemu jer su koncerti otkazani. Neki ne idu preko jer ne žele da se vakcinišu, a znam i mnogo pevača koji rade i van Srbije, ali su ispoštovali mere koje važe u tim državama. U suštini, ja mislim da je vakcina rešenje za sve. Ja sam se vakcinisala i savetujem i sve druge da se vakcinišu, kako bismo doprineli da se ovo zlo zvano virus korona što pre obuzda.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.