SEDENJE U PUBLICI ZG SE ISPLATILO! Nakon što joj je Ceca poklonila torbu, DOBILA I NOVAC! Baka Novka se OPARILA!
Foto: Prinstcreen

opa!

SEDENJE U PUBLICI ZG SE ISPLATILO! Nakon što joj je Ceca poklonila torbu, DOBILA I NOVAC! Baka Novka se OPARILA!

Postala najpopularnija članica "Zvezda Granda".

Objavljeno: 10:58h

Nakon što joj je pre nekoliko nedelja Ceca Ražnatović uručila davno obećanu torbu, a onda je dobila i 50 eura, Novka je postala najpopularnija članica publike "Zvezda Granda".

Iako je na ovaj poklon čekala više od godinu dana, Novka ne krije da upravo od nove članice žirija očekivala ovakav potez.

- Divno se osećam, očekivala sam da će Ceca da ispuni obećanje. Ona je divna i humana žena i nekako sam bila sigurna da će meni doneti- iskreno je rekla ona i dodala kako se čekanje isplatilo.

Ceca Ražnatović
foto: Prinstcreen

- Izašla sam sa društvom, napali su me da častim reko ajde kako sam ih dobila tako i da ih potrošim. Fino smo se počastili, bili smo u restoranu (smeh) da ne pomislite u Italiji - otkrila je verna članica publike, a da je pravi šaljivdžija vedrog duha pokzala je i kada se našalila na svoj račun.

- Želja mi je da odem u Veneciju nego nemam nekog sponzora koji bi mogao, a i omatorila sam da bi mi neko pod stare dane bio sponzor- kroz smeh je rekla Novka.

- Postoji neki tračak ljubomore, kažu mi da ću možda sledeći put da dobijem 100 eura ja kažem pa dobro možda i dobijem otkud znate - tvrdi gospođa Vasiljević.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.