Lepa Lukić: ZAMALO DA ME UBIJU, ko zna šta bi se desilo da nisam spavala!
Foto: Damir Dervišagić

OPLJAČKANA PEVAČICA

Lepa Lukić: ZAMALO DA ME UBIJU, ko zna šta bi se desilo da nisam spavala!

DA sam se slučajno probudila u toku noći i zatekla ih kako preturaju po stvarima i traže novac, ko zna šta bi mi uradili. - rekla je Lepa za Novosti
Objavljeno: 20:57h

- Sreća u nesreći je što su našli pare i otišli pre nego što sam ustala.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovako za “Novosti” priča kroz plač poznata pevačica Lepa Lukić o incidentu koji se dogodio u petak uveče kada je, prema njenoj proceni, više provalnika upalo u njenu kući u Žarkovu i odnelo 900.000 dinara i 1.600 evra, ali i srpski i kanadski pasoš i kanadske papire.

Lepa je te noći gledala televiziju do jedan sat iza ponoći. Po tragovima koje su ostavili lopovi, ubeđena je da su upali kroz terasu na visini od čak devet metara. Dok je ona čvrsto spavala, oni su ispreturali njene fioke i tašnu, našli su pare i onda lagano otvorili, verovatno kalauzom, spoljna vrata i išetali.

Lepava Lukić opljačkana dok je spavala! Odneli joj blago iz kuće!

foto: Damir Dervišagić

Pevačica je ustala ujutru u sedam sati i zatekla haos, ispreturane fioke, kutije...

- Pomislila sam kako su me mogli ubiti - i dalje je uznemirena legenda naše narodne muzike. - Da nisu našli pare, sigurno bi me probudili i tukli da im otkrijem gde su.

- Uprkos svemu, u subotu sam na probi otpevala ceo repertoar za moj sledeći koncert - čudi se svojoj snazi Lepa. - Pored sve muke, posle sam se šalila u razgovoru sa jednom prijateljicom da bi trebalo da zbog te snage uđem u Ginisovu knjigu rekorda.

SKOČIO PRITISAK

POLICAJCI koji su u subotu došli da obave uviđaj, zatekli su prebledelu pevačicu i odmah pozvali Hitnu pomoć. Iako je razbojnici nisu fizički napali, svojim postupkom su mogli da usmrte Lepu, jer joj je od šoka skočio pritisak na 200 sa 100!

(Espreso.co.rs /Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.