BOJANA STAMENOV VIŠE NE IZGLEDA KAO ŠTO STE JE NAVIKLI: Smršala OGROMAN broj kilograma i sada izgleda OVAKO!
Foto: printscreen

ŠOK

BOJANA STAMENOV VIŠE NE IZGLEDA KAO ŠTO STE JE NAVIKLI: Smršala OGROMAN broj kilograma i sada izgleda OVAKO!

Još uvek ne bih otkrivala šta sam tačno uradila kako bih skinula kilograme, ali mogu da vam kažem da nisam pribegavala nikakvim zahvatima

Objavljeno:

Pevačica Bojana Stamenov dugo se borila sa viškom kilograma, međutim, sada je odlučila da svoju liniju dovede do savršenstva, te je tako do sada uspela da smrša čak trećinu onoga što je imala.

- Još uvek ne bih otkrivala šta sam tačno uradila kako bih skinula kilograme, ali mogu da vam kažem da nisam pribegavala nikakvim zahvatima. Drago mi je ako su ljudi već počeli da reaguju, ali još to nije stiglo tamo gde je zamišljeno pa kada ovaj proces budem privela kraju rado ću ispričati šta sam sve tu prošla. Jednostavno, treba voditi računa šta se jede, slušati savete nutricioniste i to je to. Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga - rekla je Bojana o kojoj su neki mediji pisali da je izgubila čak 45 kilograma.

- Ne mogu vam tačno reći koliko sam kilograma izgubila ali nestala je trećina onoga što sam imala - istakla je Bojana i rekla kako se odlučila na ovako važan korak u svojoj transformaciji.

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.