DA LI JE MOGUĆE OVO?!Držaćete se za stomak od Gocinog BLAMA:Ne zna nijednu modnu marku da izgovori pravilno!(VIDEO)
Foto: Kurir televizija

hit

DA LI JE MOGUĆE OVO?!Držaćete se za stomak od Gocinog BLAMA:Ne zna nijednu modnu marku da izgovori pravilno!(VIDEO)

Tržanova nasmejala pratioce svojim potezom, tek da vidite šta je uspela da uradi.

Objavljeno: 12:29h

Poznato je da je pevačica Goca Tržan već duži vremenski period poseduje svoj Jutjub kanal i da je postala prava influenserka, te njeni videi su itekako gledani i praćeni, tako da često uspe da iznenadi, ali isto tako i da na neki način edukuje i posavetuje svoje pratioce.

Ona se upravo pridružila ovoj platformi, kako bi istakla sve što ne može gostujući u emisijama, tako da često pomaže svojim sledbenicama kako da se ponašaju u braku, zanimljivosti iz kulinarstva, razne tehnike šminkanja, a sada je novim snimkom nasmejala sve.

Naime, ona je za potrebe snimanje jedne reklame priznala da se mnogo puta "izblamirala" tako što je pogrešno izgovorila marke prestižnih modnih brendova, kao što su Channel, Versace itd.

Koliko puta sam se puta ovako izblamirala kao ova “influenserka iz Beograda”, napisala je Tržanova i time izmamila osmeh na lice javnosti.

Goca je posebno oduševila svoje pratioce što je javno priznala svoje "greške", pa su je shodno tome ispratili pozitivnim komentarima i podelili sa njom razna iskustva.

"Vrh, molim te da praviš što više ovakvih videa", "Hahaha, nasmejala si me slatko", "Samo neko ko nije sujetan može da se šali na svoj račun", bili su samo neki od komentara oduševljenih pratilaca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.