Pamtimo je u Srećnim ljudima kao najveću zvezdu: Danas živi u ALBANIJI a njena transformacija je haos! (FOTO)
Foto: Printskrin / Youtube

ŠTA JE ŽIVOT....

Pamtimo je u Srećnim ljudima kao najveću zvezdu: Danas živi u ALBANIJI a njena transformacija je haos! (FOTO)

Glumica Zlata Numanagić, domaćoj publici najpoznatija po ulogama u "Otpisanima" i "Srećnim ljudima", napravila je hrabar i neočekivan korak kada je otvorila restoran u Albaniji
Objavljeno:

Zlata u svom restoranu u gradiću Sarandi služi srpsku i mediteransku hranu, pa se na meniju mogu naći i riblji specijaliteti, i pljeskavice, ćevapi i punjene paprike. Ideju za ovaj restoran Zlata je dobila kada je sa prijateljicom Oliverom bila na letovanju u Albaniji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Nebojša Mandić

"Uživali smo u neverovatnim bojama mora, od tirkizne, sive do teget i crne, čarobnim zalascima sunca. Dopali su nam se lokali gde se jede sveža riba, oduševili su nas predusretljivi i gostoljubivi meštani. Kad je po povratku u Beograd Olivera predložila da baš u Sarandi ostvarimo mladalačke snove, jer ne znam čoveka koji nije poželeo da ima svoju kafanu, trebalo mi je tri sekunde da joj kažem da", ispričala je Zlata.

Besni Grandovci napali Sergeja: Mi brišemo čelo sa 100 evra, a ti si malograđanin! (FOTO)

U restoranu, koji je s radom počeo 27. maja, osim njih dve radi lokalno osoblje. Komuniciraju na engleskom i "kuhinjskom albanskom", kako Zlata duhovito kaže. Glavna kuvarica je Afrodita.

foto: Fonet
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.