MAMA CAR Ovo što je Seka uradila sa sinom Jakovom malo koja zvezda radi!
Foto: Filip Plavčić

nema spavanja, ali...

MAMA CAR Ovo što je Seka uradila sa sinom Jakovom malo koja zvezda radi!

Bili smo Sekini gosti u Staroj Pazovi, a ona je još jednom dokazala da je mama kakva se samo poželeti može! Jakove, baš ti zavidimo!
Objavljeno: 09:53h

Ekipa Espreso.co.rs prva je medijska ekipa koja je posetila našu zvezdu posle porođaja, u njenoj velelepnoj kući u Staroj Pazovi. Naravno, nismo mogli da je ne pitamo kako joj je ulozi majke, odnosno šta se sve i koliko promenilo u njenom životu od kada je rodila Jakova.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A pevačica nam je tom prilikom otkrila i jednu zaista neobičnu stvar, barem kada su velike zvezde kao što je ona u pitanju.

Ekipa Espresa je prva posetila Seku kod kuće od kada je rodila Jakova! I jednu stvar ćemo pamtiti ceo život! (VIDEO)

Naravno, jasno je da sada Seki Jakov na prvom mestu i da kao svaka novopečena mama ne može baš da se naspava, ali ona je ipak čvrsto rešila jednu stvar!

foto: Filip Plavčić

- Sad sam malo spojila noć i dan. Ne zna se kad spavam, a kada se odmaram. Beba se budi na svaka 2-3 sata, ali ja sam uvek tu uz njega. Nekako sam spojila to vreme kompletno. Malo sam umorna, ali ja sam mama koja je želela da sama bude pored njega. Nisam želela nikavu pomoć, ni bake ni deke ni dadilje - otkrila je Seka da, za razliku od mnogih velikih zvezda, kojima decu često čuvaju dadilje, ona sve radi sama!

Svaka čast, Seko!!

(DUM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.