Ekipa Espresa je prva posetila Seku kod kuće od kada je rodila Jakova! I jednu stvar ćemo pamtiti ceo život! (VIDEO)
Foto: F. Plavčić

Mama car

Ekipa Espresa je prva posetila Seku kod kuće od kada je rodila Jakova! I jednu stvar ćemo pamtiti ceo život! (VIDEO)

Seka, više nego ljubazna, već s vrata nas je dočekala sa širokom osmehom. A Jakov? :)
Objavljeno: 10:19h

Naša mala ekipa bila je gost novopečene mame u njenoj rezidenciji u Staroj Pazovi, i to prvi medijski gost od kada se porodila.

Seka, više nego ljubazna, već s vrata nas je dočekala sa širokom osmehom.

A za taj osmeh je, uz nas naravno (pošto smo mi jako kul i veselo društvance), najviše zaslužan i mali Jakov, koga je mama malo pre nego što smo stigli izvela na vazduh.

Malko umoran od šetnje, kao svaka prava beba, Jakov je ubrzo počeo popodnevnu dremku, lepo ušuškan u svojim kolicima. A mi nismo mogli da odolimo, morali smo da gvirnemo i da ga vidimo!

foto: Filip Plavčić

Bio je sakriven ispod "šoferke" od od svog "bebi automobila", to jest kolica, okice su mu bile zatvorene, a ručice je stavio na stomak. Pokušali smo da prokljuvimo na koga liči... I i i i i.... Prokljuvili smo.

Ali, ne, nećemo vam reći. Moraćete da sačekare da vam to Seka sama otkrije. Znaaaamo da vas zanima, ali ne bi bilo fer prema Seki da to mi prvi kažemo. :)

I ???? Wish @wishjewelry.rs

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

I tako, dok se spremali da ostavimo Jakova da odmara - desilo se nešto divno. Bebac se u snu blago osmenhnuo. Auuuu! Nismo verovali da je to moguće - ali u tom trenutku više nismo osećali ni nervozu od teškog dana na poslu, ni vetar koji zna da bude opasan u Staroj Pazovi. Odjenom smo se osećali - lepo!

Da, samo zbog njegovog blagog osmeha. Stvarno deluje čudotvorno, hvala Jakove! :)

A šta smo sve još videli kod Seke i šta nam je pevačica ispričala i otkrila - saznaćete uskoro na espreso.co.rs. A verujte nam, ima tu dosta toga! :)

(DUM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.