Ceca Ražnatović završila Političke nauke, JK razvedena, Dara doktorka... Ovo nije paralelni svet, ovo je REALNOST!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Ludi svet

Ceca Ražnatović završila Političke nauke, JK razvedena, Dara doktorka... Ovo nije paralelni svet, ovo je REALNOST!

Svako od nas ima nekog dvojnika na svetu, samo što ih nije lako naći, ali šta je sa imenjacima i prezimenjacima?
Objavljeno:

U vremenu gde se skoro svi nalaze na Fejsbuku, ništa ne predstavlja problem. Možete da nađete bilo koga, bilo gde na svetu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zamislite samo kako bi vaš život izgledao da se zovete kao neka popularna zvezda ili javna ličnost. Koliko bi vam to otežalo, a koliko olakšalo život?

Realno ko ne bi hteo da se zabavlja sa Cecom Ražnatović ili Jelenom Karleušom? Dobra fora!

Nije nam bilo teško, pa smo "predrkeljisali" Fejs u potrazi za nekim od imenjaka i prezimenjaka. Naleteli smo na svašta, ali i ako smo se potrudili da stupimo u kontakt sa njima, čini nam se da i ako nose imena poznatih, oni sami ne žele to da budu, pa čak ni u ovom kontekstu.

Za početak pronašli smo Ivu Andrića.

Koliko smo uspeli da saznamo, Ivo je profesionalni kuvar. Sudija je u asocijaciji svetskih kuvara, predsednik Asocijacije čokolatera i poslastičara Srbije, predsednik Upravnog Odbora Asocijacija šefova Kuvara Srbije...

Želeli smo da ga pitamo da li se od njega u školi iz pismenih zadataka mnogo više očekivalo od druge dece i kakav je osećaj biti Ivo Andrić. Nažalost, nismo uspeli da se dogovorimo jer nam je gospodin Andrić rekao da mora da razmisli o davanju intervjua bilo koje vrste. Poštujemo njegovu odluku, ali nas je kao i ostali ostavio bez mnogih odgovora.

foto: Printscreen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.