ŠOK! ISPLIVALA SKANDALOZNA FOTKA POZNATE VODITELJKE! Stavili joj kameru ISPOD NOGU i zabeležili sraman prizor! FOTO
Foto: Instagram

šok

ŠOK! ISPLIVALA SKANDALOZNA FOTKA POZNATE VODITELJKE! Stavili joj kameru ISPOD NOGU i zabeležili sraman prizor! FOTO

Kadar kroz noge, nikad bliza zadnjica, o fotografiji slavne voditeljke bruji svet.

Objavljeno:

Voditeljka Keli Ripa i njen suprug Mark Konsuelos proslavili su rođendan prijatelja Džejka Širsa, a trenutak slavlja obeležili su fotografijom koja je "zapalila" društvene mreže.

Keli Ripa i njen suprug oglasili su se sa još jednom bezobraznom Insta-fotografijom - ovog puta u čast 43. rođendana kantautora Džejka Širsa.

U nedelju je 51-godišnja voditeljka emisije "Uživo sa Keli i Rajanom" objavila fotografiju na kojoj ona, Konsuelos i Širs poziraju pored bazena pri zalasku sunca u kupaćim kostimima.

U trenutku, Ripa je okrenuta od kamere, dok Širs pravi grimasu kroz njene noge, a Konsuelos bez majice stoji pozadi, zureći u daljinu.

Keli
foto: Instagram

U subotu je Ripa proslavila sopstveni rođendan, a njen suprug podelio je slatku poruku na svojoj stranici na Instagramu, kako bi obeležio tu priliku.

Postavljajući ringišpil snimaka para, zvezda Riverdejla započela je svojim naslovom: "Srećan rođendan mom najboljem prijatelju, ljubavniku, poverljivom licu. Mojoj plesnoj partnerki u životu ... Mojoj zauvek devojci."

Keli
foto: Instagram

"Za sve važne dane koje smo propustili da budemo zajedno dugi niz godina, tako sam zahvalan što mogu provesti ovaj poseban dan sa vama. Volim vas, srećan rođendan više", nastavio je on.

"Muž godine, iz godine u godinu. Otac godine, iz godine u godinu. Prijatelj godine, iz godine u godinu. Partner godine, iz godine u godinu. Jednostavno si najbolji", prokomentarisala je Ripa ljubavni post.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.