OGLASILA SE JELENA GOLUBOVIĆ NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE Bila je 40 minuta bez svesti sama! Cela u modricama i krvava
Foto: Damir Dervišagić

otkrila trenutno stanje

OGLASILA SE JELENA GOLUBOVIĆ NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE Bila je 40 minuta bez svesti sama! Cela u modricama i krvava

Zakucala se u drvo, a nakon toga i u kuću pokojnog Rođe Raičevića.

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović doživela je saobraćajnu nezgodu kad se pre četiri dana vraćala kući sa svog imanja na Avali. Tom prilikom zakucala se u drvo, a potom i u zid kuće pokojnog pevača Rođe Raičevića.

Od siline udarca auto je odleteo na drugu stranu i udario u zid još jedne kuće. Nakon dolaska policije napravljen je zapisnik, a Jelena je završila s povredama glave i, kako je i sama potvrdila, nije teško povređena i polako se oporavlja od udesa.

– Od osamnaeste godine vozim i ovo mi se nikad nije desilo. Hvala dragom Bogu, ostala sam čitava. Doduše, ugruvana sam, ali ovaj dan ću svakako slaviti kao svoj drugi rođendan. Imam povrede glave, još uvek nisam išla na skener, ali ću, naravno, otići da i to proverim – ispričala je Jelena, koja je potom objasnila kako je došlo do udesa.

Jelena Golubović
foto: Facebook

– Zaista ne znam kako se to desilo. Znam samo da sam se zakucala u drvo i da mi je auto leteo i udario u zid kuće. Nakon toga sam bila bez svesti oko 40 minuta, a kad sam došla sebi, odmah sam pozvala svoje prijatelje Ljušu i Tanju sa Avale, koji su došli u roku od pet minuta. Sve se to desilo negde oko četiri sata ujutru, a u međuvremenu je jedan taksista pozvao policiju – priča Golubovićeva, koja je ispričala da je napravljen uviđaj, te da joj je tom prilikom meren nivo alkohola u krvi, a budući da ne konzumira alkohol, rezultat je bio očekivan:

– Izmereno mi je 0,0 promila alkohola, a pričinjenu materijalnu štetu naplatiću od osiguranja.

Pored udesa i kontuzije koju je zadobila, Jelena se tokom nesrećne noći suočila s nimalo prijatnom situacijom. Naime, budući da je udarac bio jak, iz kuće je odmah izletela žena sa sinom jasno pokazujući da ne mari za Jelenin život, već isključivo za pričinjenu štetu:

To je bio horor. Sve vreme je vrištala i pitala: „Ko će ovo da plati?”, a nije mi ni prišla da me pita kako sam. Nakon takve reakcije, Jelenini prijatelji su je upitali: „A ko bi vam platio da je ona ne daj bože poginula?”, nakon čega je ona ustuknula.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.