SEĆATE SE MARIJE IZ ŽIKINE DINASTIJE? 30 godina je niko nije video, a sada izgleda OVAKO! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printskrin / Youtube / Van Alexio

stvaran život!

SEĆATE SE MARIJE IZ ŽIKINE DINASTIJE? 30 godina je niko nije video, a sada izgleda OVAKO! (FOTO) (VIDEO)

Rialda Kadrić, danas Šebek postala je ikona zahvaljujući ulozi Marije u filmu "Lude godine“ davne 1978. godine. Na vrhuncu slave je napustila Srbiju, a posle trideset godina nekadašnja zvezda vratila se u Beograd i prvi put je dala intervju za srpske medije u emisiji “150 minuta“
Objavljeno:

Svi se sećaju čuvenog para Marije i Bobe iz filma “Lude godine“ koji su stekli ogromnu popularnost širom stare Jugoslavije. Ipak, tolika slava nije umanjila radoznalost kod Rialde Kadrić koja je baš na vrhuncu popularnosti poželela da se otisne u "beli svet“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

“Otišla sam u London 1986. godine i vratila sam se nedavno. Ako mogu da kažem 'vratila sam se'. Promenio se Beograd, promenila se ova zemlja, promenila sam se ja, promenio se svet, ali sam odlučila da dođem“, ispričala je voditeljki Maji Nikolić.

Na pitanje kako joj izgleda Beograd posle 30 godina, Rialda je kao iz topa rekla: bolje! "Nema više rata i to je toliko važno da ne možemo da prenebregnemo. Sigurno da ima mnogo stvari koje bi mogle da budu bolje, sigurno da ima mnogo stvari koje bi mogle da se promene, ali s obzirom na to šta je ova zemlja prošla, ja nalazim dosta dobrih stvari“.

Šilo se prošlog petka probilo na čelo liste! Da li će se Seine tu zadržati? Saznaćemo sutra! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.